reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Mysza, a te łydki to masz tak napuchnięte jakby woda Ci się zatrzymywała, czy o co chodzi?
Tak czy inaczej, poobserwuj to u siebie, czy po nocy, odpoczynku (zwłaszcza z nogami do góry) przechodzi czy nie, no i przy najjbliższej wizycie pogadaj z ginem, że takie coś się dzieje.
A acard ma na celu chyba rozrzedzenie krwi, żeby do Maluszka lepiej docierała. I z tego co czytałam w ulotce to w I i II trymestrze można jak lekarz każe, a w III nie powinno się (no i mi właśnie kazała odstawić już coś tam nadmieniając, że już pora, bo co miał zrobić dobrego to zrobił, a teraz to mógłby zaszkodzić).

Mysza, a te łydki to masz tak napuchnięte jakby woda Ci się zatrzymywała, czy o co chodzi?
Tak czy inaczej, poobserwuj to u siebie, czy po nocy, odpoczynku (zwłaszcza z nogami do góry) przechodzi czy nie, no i przy najjbliższej wizycie pogadaj z ginem, że takie coś się dzieje.
A acard ma na celu chyba rozrzedzenie krwi, żeby do Maluszka lepiej docierała. I z tego co czytałam w ulotce to w I i II trymestrze można jak lekarz każe, a w III nie powinno się (no i mi właśnie kazała odstawić już coś tam nadmieniając, że już pora, bo co miał zrobić dobrego to zrobił, a teraz to mógłby zaszkodzić).
i
Wczoraj się bardzo dużo nachodziłam... później nasiedziałam i w sumie teraz zaczęłam czuć takie pieczenie - od środka. Mam identycznie przy lataniu samolotem.
Lekarz zalecił mi acard, ale jakoś tak nie brałam jeszcze.
Czytałam że takie historie z nogami mogą też być po dupku... w piątek 19.03 jestem u ginka to mu na pewno powiem, a jakby mnie bardzo męczyło to zadzwonię i z nim to telefonicznie wcześniej skonsultuje.

Witacie kochane
Agatko - mała już pewnie ma coraz mniej miejsca pewnie zeby sie przepychac, a poza tym organiszm pewnie szykuje się powoli do wielkiego dnia
Dziewczyny tez rzeczy dla dzieci słodkie ale obiecałam sobie że narazie nic nie kupuje póki nie przejrze co mam, a że mam dużo wiec za szybko nie chce zaczynać kupowania , bo właśnie skoncze tak jak Asia to uzależnia:)

Juz znam na pamiec te mebelki ale w koncu nie decydujemy sie na rzadne.Chociaz śliczne. Stwierdziliśmy, ze szkoda kasy. Za rok jak mała bedzie wieksza i bardziej będziemy znali jej potrzeby to kupimy jej jakies mebelki. A narazie łożeczko mamy sosnowe , sosnową komode z ikei która byla w pokoiku i mala sofka, ktore też byla. Wiec zostaną pierdołki, może dywanik, coś na okno jakaś lampeczka i misie do przyklejenia na ścianę.
Apropo pokoik jest zółto -zielony, mebelki są sosnowe, w oknie mam rolety jaśniutkie ale mocno przepuszczaja światlo wiec musze cos wymyślec a przy okazi żeby ładnie wygladało . Raczej nie zasłony , bo za cieżkie pokiok malutki. Myslałam nad roletą rzymska, taka na cąłą szerokość , tylko jaką?

Hej babeczki -no i jednak doszłam do wniosku ze to nowe bb zupełnie do mnie nie przemawia:no: myślałam ze się przełamię -przyzwyczaję ale nie:baffled: lipa...

Dzisiejsza noc była tak samo ciężka jak wczorajsza -wszystko mnie bolało -brzuch twardniał i ciągnął... nie mogłam się nawet obrócić bez bólu nie mówiąc o wstaniu:-( Alicja całą noc spała -od 22 do 9 po czym dostała mega czkawki:baffled: no nie wiem co to i dlaczego:confused:

Aaaa wczoraj S oglądał skarpetki:-D stwierdził ze takich małych stópek to nawet nie trzeba myć bo jak je włoży do buzi i pocyca to będą czyste:baffled::confused::-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D wyobraziłam sobie minę naszej córki jak jej stópki giną w paszczy tatusia buahahahahaha:-D :-D :-D

AAAAA PS

A propos pokoiku i mebli -mieliśmy robic pokoik dla małej ale jak pomyślałam o karmieniu 8/12 razy na dobę, o wstawaniu, o tym ze mogłabym jej nie usłyszeć -to łóżeczko wylądowało w naszej sypialni... oczywiście nie na zawsze -tylko na czas aż się poznamy i do siebie przyzwyczaimy ale wydatków jest tyle że takie mebelki to tylko obciążenie dodatkowe

Ostatnia edycja:
Witajcie laseczki

Kurde w sobote na zajeciach jak poszlam do wc,to przy oddawaniu moczu poczulam jakby sie cos odkleilo i teraz niewiem, czy mi sie wydaje,ze mam jakby mokre majtki czy co, w kazdym badz razie ciesze sie,ze dzis mam wizyte i zobacze co sie dzieje.

reklama
Kurde w sobote na zajeciach jak poszlam do wc,to przy oddawaniu moczu poczulam jakby sie cos odkleilo i teraz niewiem, czy mi sie wydaje,ze mam jakby mokre majtki czy co.

Ale miałaś tak wcześniej czy to nowe uczucie? oczywiscie ze dobrze że masz wizytę i koniecznie zapytaj lekarza co to -z tym ze ja wkładki kupuję na tony i zakładam po dwie;-) a największa złośliwość losu to to że właśnie po wc -ubiorę się i chlup:baffled::confused: (sorry za tak dokładny opis)
Generalnie jeśli śluz jest biały i nie szczypie to jest ok -takie oliwienie:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry