13x13
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny...
Ewela buahahaha no co mogę napisać
ładne. Super że z dzidzią wszystko ok
nie ma to jak dobre wieści
Asiu mała zacznie się ruszać odczuwalnie i do 22 tc wcale nie musisz tego czuć... niestety ja też naczytałam się o dziewczynach które w 13 tc poczuły ruchy ale uważam to za totalną bzdurę -czekałam i doczekałam się
a teraz z mojego ciała wystają kończyny różne albo pupa
wczoraj np miałam kwadratowy brzuch 
Lilijanna te mebelki są urocze ale to żerowanie na rodzicach. Przecież za cene jaką sobie śpiewają możnaby urządzić niejeden pokój... nie ma co świrować;-)
Daaa cola -i to jedyne co Ci zostaje. Pilnuj tylko żeby się nie odwodnić -o malucha się nie martw -on sobie wszystko weźmie z Ciebie co potrzebuje;-)
taki mały pasożyt
A to znalazłam na wp Rozwiązano tajemnicę fatalnego leku! - Odkrywcy - WP.PL
Kasikz widziałam taką piękną kołyskę -tzn na kółkach kołyskopodobne łóżeczko -było boskie
ja ciągle się zastanawiam w czym będę moje dziecię po domu przemieszczała -bo mam zasadę -gdzie ja tam i Ona tzn -ja gotuję i oglądam tv a Ona leży
Uciekam dalej:-)
Ewela buahahaha no co mogę napisać
ładne. Super że z dzidzią wszystko ok
nie ma to jak dobre wieści Asiu mała zacznie się ruszać odczuwalnie i do 22 tc wcale nie musisz tego czuć... niestety ja też naczytałam się o dziewczynach które w 13 tc poczuły ruchy ale uważam to za totalną bzdurę -czekałam i doczekałam się
a teraz z mojego ciała wystają kończyny różne albo pupa
wczoraj np miałam kwadratowy brzuch 
Lilijanna te mebelki są urocze ale to żerowanie na rodzicach. Przecież za cene jaką sobie śpiewają możnaby urządzić niejeden pokój... nie ma co świrować;-)
Daaa cola -i to jedyne co Ci zostaje. Pilnuj tylko żeby się nie odwodnić -o malucha się nie martw -on sobie wszystko weźmie z Ciebie co potrzebuje;-)
taki mały pasożyt
A to znalazłam na wp Rozwiązano tajemnicę fatalnego leku! - Odkrywcy - WP.PL
Kasikz widziałam taką piękną kołyskę -tzn na kółkach kołyskopodobne łóżeczko -było boskie
ja ciągle się zastanawiam w czym będę moje dziecię po domu przemieszczała -bo mam zasadę -gdzie ja tam i Ona tzn -ja gotuję i oglądam tv a Ona leży Uciekam dalej:-)
Mam na myśli ptaszki i dziurki