Lilijanna
Fanka BB :)
Ewela – cieszę się, że dobre wieści u gina, a zdjęcia super, ale siusiaków i dziurek i tak nie widzę, może przy drugim dziecku będę już mądrzejsza.
Zakupy super.
She – no no Córcia ma cwaną mamuśkę.

She a ja przestałam kupować, bo jak zaczęły spływać ciuszki to się troszkę przestraszyłam czy nie za małe, bo to takie maluśkie, a ja nie mam doświadczenia ani wyobrażenia jak to dalej kupować, bo w sierpniu poród, maleństwo na początku szybciej rośnie, potem wolniej, ech jestem kompletnie zielona. Jeszcze czekam aż spłyną kolejne, ale póki co powiedziałam sobie stop. A dwa jak zaczęłam się chwalić, że zakupiłam to mnie koleżanki opierdzieliły, bo one przecież dla mnie szykują mnóstwo ubranek i kiedy ja sobie myślę, że będę Córcię w to wszystko ubierać?!
A dwa moja siostra się też chwali, że będzie ciocią i jej koleżanki też szykują. Więc po zastanowieniu się stwierdziłam, że póki co nie ma co szaleć, tym bardziej, że wiem, że te ubranka są pierwszej klasy i takie wypasione.
Sukieneczki super i cena też ekstra.
Agata – czy jest opcja czuć ruchy w 13tc? Chyba raczej jelita im pracują niż dziecko czują.
My meble wszystkie jaki robiliśmy do tej pory dajemy do zaprzyjaźnionego meblarza i jak przyjdzie czas na mebelki dla dziecka, to też go poprosimy by zrobił według własnego projektu, oryginalne i jedyne w swoim rodzaju i za dużo mniej niż chcą w sklepach.Fakt, że dłużej czekamy 
Just79 – no i masz mamuśka za swoje, takie te nasze dzidzie są
Kasikz – kołyska super, normalnie zaczynają mi się coraz bardziej podobać
Carri – witaj, co tam u Ciebie? ;-)
A mnie rozpiera energia
, ale ... od 4 rano do 20 wieczór, potem padam. Wolałabym spać rano troszkę dłużej, a wieczorem pochodzić, no ale nie i koniec 
Zakupy super.She – no no Córcia ma cwaną mamuśkę.

She a ja przestałam kupować, bo jak zaczęły spływać ciuszki to się troszkę przestraszyłam czy nie za małe, bo to takie maluśkie, a ja nie mam doświadczenia ani wyobrażenia jak to dalej kupować, bo w sierpniu poród, maleństwo na początku szybciej rośnie, potem wolniej, ech jestem kompletnie zielona. Jeszcze czekam aż spłyną kolejne, ale póki co powiedziałam sobie stop. A dwa jak zaczęłam się chwalić, że zakupiłam to mnie koleżanki opierdzieliły, bo one przecież dla mnie szykują mnóstwo ubranek i kiedy ja sobie myślę, że będę Córcię w to wszystko ubierać?!
A dwa moja siostra się też chwali, że będzie ciocią i jej koleżanki też szykują. Więc po zastanowieniu się stwierdziłam, że póki co nie ma co szaleć, tym bardziej, że wiem, że te ubranka są pierwszej klasy i takie wypasione. Sukieneczki super i cena też ekstra.
Agata – czy jest opcja czuć ruchy w 13tc? Chyba raczej jelita im pracują niż dziecko czują.
My meble wszystkie jaki robiliśmy do tej pory dajemy do zaprzyjaźnionego meblarza i jak przyjdzie czas na mebelki dla dziecka, to też go poprosimy by zrobił według własnego projektu, oryginalne i jedyne w swoim rodzaju i za dużo mniej niż chcą w sklepach.Fakt, że dłużej czekamy 
Just79 – no i masz mamuśka za swoje, takie te nasze dzidzie są

Kasikz – kołyska super, normalnie zaczynają mi się coraz bardziej podobać

Carri – witaj, co tam u Ciebie? ;-)
A mnie rozpiera energia
, ale ... od 4 rano do 20 wieczór, potem padam. Wolałabym spać rano troszkę dłużej, a wieczorem pochodzić, no ale nie i koniec 
jeśli to napinanie nie boli jest ok, można wziąć no spę i położyć się. Może też twardnieć od naszej głupoty tzn podniosłaś coś ciężkiego, sprzątałaś za bardzo itp.