reklama

Wieści od cieżarówek

Jestem dziewczynki:-)

po wczorajszym mega sprzątaniu -wszystkie bóle mi przeszły jak ręką odjął... ani jednego skurcza, ani jednego kłucia i wyspałam sie w końcu:confused::sorry2: dementuje więc plotki ze przenoszenie mebli w ciąży prowadzi do szybszego porodu:-p

Ewela no ustawia się kwotę do której komp ma licytować, co ile ma podbijać itp... przecież nie każdy siedzi na allegro jak się aukcja kończy i czycha:-D jak wróci S zapytamn Go jak to ustawić;-)

Aneczka77 faktycznie nieciekawie... 12 tygodni -taki maluszek malutki... z kim ma zostać później? jest chociaż jakiś dobry dostęp do żłobków? bo tutaj koleżanka złożyła wniosek do 10 i do ani jednego jej córcia się nie dostała -prywatny żłobek 1200zł, niania 2200:baffled: nic tylko w ramach oszczędności zrezygnować z pracy:-p

Lilijanna ja sie nie śmieję!!! szkoda czasu po prostu -jak masz od 4 do 6/7 leżeć i myśleć "zasnę czy nie" to już lepiej zrobić obiad i po południu tylko go podgrzać:tak: tak trochę na jakiś czas zmienić porządek dnia żeby mieć więcej czasu dla siebie

reklama
Ewela pochwal się co wylicytowałaś :-)

Mi się udało wylicytować jeszcze 2 rzeczy i póki co bastuję na trochę (jeszcze tylko zastanawiam się nad jedną sukieneczką). Szafę co prawda kupiliśmy nim zaczęłam kupować, ale póki co nic więcej mi się nie podoba. Mam jeszcze 4 m-ce, więc z czasem pewnie coś zamówię.

DISNEY-BOSKI RAMPERSIK Z KUBUSIEM 3-6 M (950926328) - Aukcje internetowe Allegro

Pajacyk Tygrysek rozm.6-9mies firmy DISNEY (945070663) - Aukcje internetowe Allegro

Fajny ten rampersik, ale tygrysek jest cudny!!! Będzie piękna mała tygrysiczka :-D imię już wybrane ?

Witam :-)

melduję, że w końcu wymiękłam/zmądrzałam czy jak to nazwać i wylądowałam na ponownym zwolnieniu. Od poniedziałku wróciłam do pracy, ale godzinny powrót we wtorek do domu składał się z nieustannego napinania brzucha, wczoraj w pracy też co jakiś czas coś mi się tam spinało. Niby macica ćwiczy itd. i tak może być, ale częstotliwość jakoś dziwnie mi się zintensyfikowała od poniedziałku. Tak więc pora teraz nabrać rozumu, a nie jak trafię na patologię ciąży i wtedy przymusowo będę mądrzeć.

Wczoraj byliśmy na pierwszej szkole rodzenia :-) Fajnie było, tylko do późna, a że dziś wcześnie wstałam to jestem średnio przytomna.

Póki co pozdrawiam Was wszystkie serdecznie, a za chwilę (krótszą lub dłuższą) poodpisuję coś do Was, bo teraz tak tylko o sobie

Dziewczyny gorąco was pozdrawiam. Nie ma siły odpisywać , bo jakieś choróbsko mnie zlapoalo i strasznie słaba jestem.

Just - dobrze ze w końcu zmadrzalaś :)
Agatko - a myślałam że już nam sie bedziesz rozpakowywać

Buziaki dla Was , ja wracam zaraz do łozia

Aneczka, faktycznie kiepsko macie z tym wolnym po urodzeniu maluszka, bo co to jest te 12 tygodni L

Lilianna, powodzenia przy projektowaniu ogrodu J pięć lat minie migiem i będziesz cieszyć się wymarzonym ogrodem J

Asiu, słodkie ciuszki J

Agatko, pewnie przestraszyłaś Małą, jak zobaczyła, że po tej stronie brzuszka się tyle sprząta, to pewnie stwierdziła, że nie ma do czego się tak spieszyć ;-)

Kasikz, zdrowiej szybko! Eh, teraz taka zdradliwa pora roku, i zarazki tylko grasuja i szukają kogo by tu dopaść.

Hey kochane....

ja jak zwykle się melduję....
znowu plamię :dry::dry: tzn mało tego jest, ale jednak.... 3 dni nic, jeden dzień plamienie, trzy dni nic, jeden dzień plamienie i tak w kółko od tego 5 tyg :dry::dry::dry:
Jeśli do jutra nie przejdzie, to pani dr kazała jechać do szpitala :dry: Mam nadzieję, ze to nie będzie konieczne... Nic więcej tam nie zrobią.... Brać leki i leżeć to mogę i w domu... Poza tym średnio mi się widzi leżenie w szpitalu biorąc pod uwagę, że co zjem, to od razu biegnę do kibelka :baffled: Ehhhh

No to trochę pomarudziłam :sorry2::sorry2: Przepraszam :sorry2::sorry2:

Koti gratulacje dla Ciebie i buziaki dla Gracjanka!!!!!!!!!!

Dziewczyny... boli:baffled:
całą noc mnie bolało... gdybym nie wiedziała tego co wiem pewnie już wybrałabym się do szpitala ALE wiem ze to są skurcze przepowiadające i póki nie są regularne to d...a:baffled: czyli dalej rodzę na raty... jestem przez to niewyspana i wściekła:-(

Mysza84 a jak samopoczucie?? u mnie od 6 tyg były mega mdłości:baffled: ale to chyba przez duphaston tak się nasilały:sorry2:

Just i dobrze -nie ma co przesadzać;-) teraz delikatne spacerki, relaksująca książka i już tak niedużo zostało;-)

Kasikz no też myślałam:-p ale widać moje dziecię ma inne plany:sorry2:

Daaa
a wiadomo skąd te plamienia?? może to jakiś krwiaczek mały albo nadżerka czy coś? moze to nie jest groźne -a w szpitalu może Ci pomogą na te wymioty?? trzymam kciuki żeby przeszło jak ręką odjął i żebyście obydwoje odetchnęli:tak:

Witajcie dziewuszki

A wylicytowalam takie cudo ; 5.10.15. KOMPLET ŚPIOSZKÓW 62 (949297191) - Aukcje internetowe Allegro

Ale to juz ostatnie naprawdę.

Mnie cały czas bolą strasznie mięśnie pochwy masakra jakas jak w okresie czasem tak miałam,a teraz codziennie :baffled::baffled: wiem jak to brzmi,ale jak to inaczej napisac :sorry2:

A tak to nic specjalnego, tyje wciaz niewiadomo z czego, obwód brzucha z rana 118cm, a brzuch dalej jakis mały,a sama juz niewiem co jest...

Agata, to trzymam kciuki, żeby ten poród na raty miał dalej podobny przebieg jak u mojej przyjaciółki, co się namęczyła na raty to jedno, ale jak już przyszło co do czego to kolo 6 odeszły wody, o 8 ruszyli do szpitala, jakimś cudem o 8.15 byli na miejscu, a o 8.30 mala byla juz z nimi

Daaa, trzymam kciukasy, żeby to krwawienie to nie było nic złego, tylko taka "twoja uroda"

Ewela, fajny komplecik :-) cena tez fajna :-)
chyba tez zaraz sprawdze swoj obwód ;-)

Edit:
110 cm wokół pępka :-O

Ostatnia edycja:
reklama
Agatko - moja koleżanka rodziła tydzien na raty, w nocy wlasnie miała skurcze , :-)I w ciągu tygodnia urodzila. A odzszedł ci już czop?
Daa - trzymam kciuki zeby to plamienia przeszlo jak najszybciej
Ewela - chyba wiem o czym piszesz, to takie dziwne uczucie jakby coś ci siew korczu działo :) czasami taki jakby ucisk. Ja tam mam czasami. Pani dr powiedziała że obiaw ciążowy, i nie martwić sie póki nie wzmaga sie i nie jest o charakterze regularnym
Just - ja chyba też z ciekawości dzisiaj zmierze :-)

A ja dalej choruje, dzisiaj dostałam kaszlu, wiec musze syropek z cebuli zrobić, bleee.

U mnie teraz zmierzone obwód na wysokości pępka 93

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry