Witam kochane

Ja też wyspana po wczorajszej pobudce o 4 rano dziś pospałam do 8
Gosiu ja byłam w kinie zanim odejdą wody jak dla mnie i reszty którzy byli w kinie wszyscy zawiedzeni.
Julitko ale mega chłopczyk

Boże jeszcze troszkę i my się rozpakowujemy

Moja pewnie za dużo nie odbiega wagą bo mówił ze jest "duża" ale ja się ciesze bo każde kolejne gramy są dobre żeby ją uratować wrazie czego

.
Agnieszko piękna Julcia ale ona zdrowo rośnie
Agatko i bardzo dobrze bo będzie Was bardzo brakować jak nas olejecie
MArtusionek wyspana???Jak Tomaszek i samopoczucie?
Lucy plany na pażdziernik???
Carri ostatnio coś znikła zła dziewczynka.Mam nadz że wszystko ok.
lili Ja od soboty będę miałam 2 dziewczynki na week 2.5 roku i 3 m-ce.Byłam w ciąży tak samo jak ich mamy.Na początku było mi smutno, łezki się pokazały ale teraz już luzik. Ślicznie to wygląda jak są razem i tez bym chciała taką różnice miedzy dzieciakami. Jak mnie to wzrusza jak starsza Milena się przytuli powie: kocham cie wiesz:-) a Amelka się uśmiechnie.Ach jak dobrze ze za niedługo będzie ze mną mój mały przytulacz

)))
Dziewczyny od kiedy mała mi się obróciła głową w dól już jej tak nie czuję.Nie bryka takich kozłów i wogóle wydaje mi sie ospałą. Jak ją naciskam odda mi ale nie chce już sie tak bawić. Czy wy też tak macie???? Ja łożysko mam z przodu. Na dzień te 10 ruchów zrobi bo często łapie się na tym że mnie delikatnie muska a przy moich gabarytach ja nie czuję

I po dugie jestem wstrętna matka bo pzres ostanie problemy nie małam siły do niej gadać ani się cieszyć ze moja torba kangurowa tak urosła może się obraziła. Już nie marudzę zmykam na obiadek do mojej mamusi

jeszcze robi mi bigosik. Dobrze ze mieszka blisko bo aż 500 m ale widzimy się rzadko i to bardzo zdrowa sytuacja

Moja mama nie ma nigdy czasu w przeciwieństwie do mojej flegamtycznej teściowej:/ ta to wczoraj doprowadziła mnie do rostroju nerwowego swoim zachowaniem.
Pozdrawiam wszystkie Rozpakowane i zapakowane,i przyszłe MAMUŚKI