reklama

Wieści od cieżarówek

pati myślę ,że na początku porodu to nic takiego nie powinno się stać.ale równie dobrze tak jak mówicie można zrobić to w spzitalu później.
Julitka ja już kupiłam lewatywkę ,przeraża mnie to,ale mam:)
Ewcia pewnie ,ze bedzie dobrze dadzą radę:) przekaż ,ze wszytskie jestesmy z nimi.
a co do szpitala u nas jeśc nie wolno ani pić nawet, tak na wszelki wypadek gdyby wlasnie cc trzeba bylo np i trzeba by bylo calkowicie pacjentke uśpić

reklama
Dziewczynki "ku końcówce", czy Was też zaczęły po 30 tyg znowu cycki boleć?mnie bolały do końca I trym, później spokój, a teraz też pobolewają-nie tak jak na początku, ale raz słabiej raz mocniej jak się pomacam
Ola, ja pisząc wczoraj o jedzeniu miałam na myśli małego głoda już po porodzie:)u nas też nie wolno jeść w razie wu

Julitka moje cycochy na żadnym etapie tej ciąży nie bolały i chyba nei będą już
fakt,ze szpitalne żarcie jest straszne:) malo i mdłe .mi donosili :)wodę wezmę a potem będę się martwić:)

Olu- wszędzie niby nie wolno...
tyle, że w moim przypadku nikt nie przypuszczał, że dojdzie do porodu...
a tym bardziej, że będzie cc

A właśnie, mam pytanko...
miałyście może tak, że bolały Was plecy...
u mnie to masakra, jak się oprę o poduchę, czy leżę, to po chwili tak bolą, że szok!!!
Muszę podkładać sobie coś żeby nie bolały...

Ewciu właśnie w niektórych szpitalach można jesc i pić:)
co do pleców mnie bolały być moze ze wlasnie na twoim etapie,potem przeszlo i bolalo gdzies znowu kolo 25tyg chyba.teraz ni bolą

Ewcia, ja pisałam Gosi-na bóle pleców ćwiczenia;P więc nie doradzę, bo mi nie dokuczają, chyba że w pozycji półsiedzącej jesem to długo tak nie wolno nawet siedzieć.co do imienia, to wciąż nie możemy się zdecydować...ehh więc jest dzidek po prostu:)

dziewczyny, a jakie sobie i maluszkowi kosmetyki kupujecie-chodzi mi o konkretne marki?

Julitko jeśli możesz to mi napisz.A cycuchy znów zaczęły mnie boelc tak śpię od początku w staniku, tak mi lepiej
Słodziudka zaciskam kciuki za dobre rozwiazanie!!!!!!!! ja kupowałam większość z Hippa, linomag sudocrem,
puder i chusteczki z nivea
Kasiu dziękuje za info od Edi i co u Ciebie?????????????
A ja dziewczyny się przeraziłam mam takie kostki że szok prawa noga większa od lewej mój A zaczoł marudzić ze mnie do szpitala wywiezie ale RR mam dobre 135/70.

Julitka dla malego mam mydelko hipp,ale dostalam próbki mustela wiec do szpitala wezmę bo małe.oliwkę mam bambino.linomag mam,octenisept.sudocrem w razie czego.patyczki bella.i tyle chyba kosmetyków:)
a chusteczki mam pampers i bella happy.pieluch kilka pampersów i dwie paki bella happy(bo mają wycięcie na pępuszek i kolezanka oddala mi mówiąc,ze fajne)

Ostatnia edycja:
reklama
Kaira, to nogi w górę!!!a rano schodzi opuchlizna?bo jak nie, to faktycznie dzwoń do gina niech Cię zbada.
Ola, a który linomag masz, bo widziałam, że różne są?a na brodawki masz coś?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry