aniolki
i tym razem sie uda !!!
martusionek zobaczysz ze serduszko bedzie ok
bo tak jak piszesz na polowkowym juz jakies zmiany pewnie byly by zauwazone....wiec ja trzymam kciuki ale jestem pewna ze bedzie ok!!!
a co do napierania na dole to mnie 3 tyg temu tak bolalo w dole ze musialam tylko leze...a okazalo sie ze nasz Klusek tak po dole daje czadu
i dodatkowo jeszcze sie wszystko rozciagalo,ale nie powiem troszke sie wystrachalam ;-)
z tego co pamietam to Ola** miala takie bole jakies i sie okazalo ze wlasni Julek ja tam bombarduje ;-)
aaa i wlasnie skumalam ze mam dzis 222 ;D
bo tak jak piszesz na polowkowym juz jakies zmiany pewnie byly by zauwazone....wiec ja trzymam kciuki ale jestem pewna ze bedzie ok!!!
a co do napierania na dole to mnie 3 tyg temu tak bolalo w dole ze musialam tylko leze...a okazalo sie ze nasz Klusek tak po dole daje czadu
i dodatkowo jeszcze sie wszystko rozciagalo,ale nie powiem troszke sie wystrachalam ;-)
z tego co pamietam to Ola** miala takie bole jakies i sie okazalo ze wlasni Julek ja tam bombarduje ;-)aaa i wlasnie skumalam ze mam dzis 222 ;D
Ostatnia edycja:
niby waga stoi w miejscu a ten rośnie jak oszalały. Powiem Wam ze mało chodziłam ale czuję się padnięta te dodatkowe kg mnie dobijają. Kupiłam smoczki z Nuk do butelki. Już mam komplet. Od pon mój idzie na nocki do pracy a ja będę ze strachu umierać w moim łożku