just79
Fanka BB :)
Julitka, o kwasie bornym nie słyszałam. Wydaje mi się, że ta sól fizjologiczna jest najbardziej neutralna. A jakby coś się działo to wtedy już na wskazanie lekarza trzeba jakieś cuda stosować. A tak samemu to chyba lepiej nie eksperymentować.
Carri, pewnie są takie, którym jedna dwie paczki giga podpasek starczają, ale mi jedna paka poszła już w czasie porodu jak mi reszta wód w pewnym momencie zaczęła wypływać. I jeszcze te wielkie podpaski mają taki plus, że nie mają chemii - jak te cienkie, w których jest jakaś substancja co żeluje ciecz oraz nie mają albo mają znikomą warstwę folii, więc okolica pokrzywdzona w porodzie ma czym oddychać ;-)
Tantum rosa miałam, ale nie użyłam.
Ola, to trzymam kciuki, żebyś tej 1/3 też nie poczuła!!
Ewcia, no gacie a'la kabaretki i Ci do gustu nie przypadły ;-)
Carri, pewnie są takie, którym jedna dwie paczki giga podpasek starczają, ale mi jedna paka poszła już w czasie porodu jak mi reszta wód w pewnym momencie zaczęła wypływać. I jeszcze te wielkie podpaski mają taki plus, że nie mają chemii - jak te cienkie, w których jest jakaś substancja co żeluje ciecz oraz nie mają albo mają znikomą warstwę folii, więc okolica pokrzywdzona w porodzie ma czym oddychać ;-)
Tantum rosa miałam, ale nie użyłam.
Ola, to trzymam kciuki, żebyś tej 1/3 też nie poczuła!!
Ewcia, no gacie a'la kabaretki i Ci do gustu nie przypadły ;-)
Ostatnia edycja: