reklama

Wieści od cieżarówek

Julitka, o kwasie bornym nie słyszałam. Wydaje mi się, że ta sól fizjologiczna jest najbardziej neutralna. A jakby coś się działo to wtedy już na wskazanie lekarza trzeba jakieś cuda stosować. A tak samemu to chyba lepiej nie eksperymentować.

Carri, pewnie są takie, którym jedna dwie paczki giga podpasek starczają, ale mi jedna paka poszła już w czasie porodu jak mi reszta wód w pewnym momencie zaczęła wypływać. I jeszcze te wielkie podpaski mają taki plus, że nie mają chemii - jak te cienkie, w których jest jakaś substancja co żeluje ciecz oraz nie mają albo mają znikomą warstwę folii, więc okolica pokrzywdzona w porodzie ma czym oddychać ;-)
Tantum rosa miałam, ale nie użyłam.

Ola, to trzymam kciuki, żebyś tej 1/3 też nie poczuła!!

Ewcia, no gacie a'la kabaretki i Ci do gustu nie przypadły ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Pati, a ja czytałam gdzieś że nie trzeba zmywać...:/
Jankesowa, śluz w ciąży ja mam różnorodny-od gęstego białego, przez kremowy, do wodnistego i też nie raz leciałam w panice że może mi się wody sączą...a i było oczywiście tak, że jak mały rypnął w pęcherz, to ledwo dobiegałam, albo uciskał dłuższy czas, to ledwie z kibelka wstałam, a już znów uczucie jakby pęcherz pełny...jak masz świrować, to kup sobie te paski w aptece...

julitka wlasnie o tych paskach czytalam wieczorem meza wysle a jak nie to juro z ranca pojade jak na glukoze, no ja tak samo mam co rusz inny ten sluz, no wlasnie czasem tak moment jakby ktos sciskal ten pecherz i wtedy pedem...
ewcia wlasnie pamietam ze pisalas o takim rzadkim i chyba mam to samo a ja panike sieje, taka mam nadzieje

pati dzieki za pocieszenie ;)

Ja tylko doslownie na sekunde ...... Ola trzymam kciuki bys jak najszybciej zobaczyła Julusia !!!!!
Piekna wiadomosc i z niecierpliwoscia czekam na kolejne wspaniale wiadomosci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dzieweczki lece robic pesto szpinakowe i kawke strzele.pozniej wpadne.smacznych obiadków
no i tez mam nadz ze nastepna wiadomosc od Oli bedzie juz ze zdjeciem;)

Ewelinka, w ulotce jest napisane, że w pierwszych 6 miesiącach nie zaleca się jego stosowania, więc chyba nie bardzo. Może jakieś okłady na głowę, ktoś kiedyś polecał nacieranie skroni amolem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry