Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No ja w przeciwieństwie do Just życzę Ci żebyś coś tam poczuła, no kurczę rodzić to rodzić, a nie udawać ;-)
Ech psychicznie też ciężko, bo rok temu miałam wypadek, więc gdzieś ta data została :-( 

schize mam jak nie malo kto. u nas w patece takich specyfikow brak. ale to raczej moje siuski i sluz juz kiedys mialam troche problemu z nietrzymaniem moczu i pewnie wrocilo
u nas sniegu wyzej jak po kostki po 17 po meza musze jechac ciekawe kto mi auto odkopie (ale pytanie zadalam jak kto jak ja) sunuś dzis prawie caly dzien aktywny i mnie sie geba cieszy
musi byc wszystko dobrze
przewrazliwiona jestem mialam tak na poczatku ciazy zas sucho i teraz znowu powrot

Termin wg @ mam na 19 stycznia(ur mojej mamy) a wg Usg to na 10 st. A mała pewnie przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie.Ola _PM też jeszcze w dwupaku bo pisała dziś do mnie czy nie wiem co potrzebne u nas do szpitala bo jesteśmy z tego samego miasta ale też już nie długo bo a suwaczku ma 36t.c i 4 dzień
Brzusio przestał boleć to taki ból jak na kolkę był ale strach nie miłosierny
Kaira a na kiedy Ty masz termin bo u mnie z USG wychodzi 26 styczeń ale ja i mogę w każdy dzień stycznia urodzić a najlepiej 21.01 na dzień babci ale tak pod koniec roku bym nie chciała. Mam koleżankę której córeczka urodziła się 8.01 i jest bardzo mądra i na dzieciach widać ta różnicę bo mój bratanek jest w tym samym wieku co Martynka i strasznie to widać a może też temu że to dziewczynka
Gosiu to może wrzucisz nam fotkę z nowym kolorkiem?