reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
aa pytałam u Mamusiek naszych, ale i Was zapytam-tych co się już szykują-jakie pieluchy???
dobra...więc Ola miała CC, bo mał się źle przekręcił.i od 16.06 mamy jednego faceta wiecej na swiecie:) 3160g i 56 cm człowieka.do Oli na razie nikogo nie wpuszczają, a Synek poznaje się bliżej z Tatą:)

Ostatnia edycja:
Martusionek, fotkę walnę ale P. musi mi zrobić, bo samej to tak trudno od razu brzuchem się pochwalę, albo rano jak lepsze światło będzie.

Ola_PM to ciekawe czy w święta będziesz już tulić Basieńkę czy raczej po świętach.

Julitka no trzeba uważać, normalnie dopiero dziś poczułam jak ciężko będzie mi przez zimę jak tak będzie a ja do lutego muszę wytrzymać. Dzięki o odpowiedź w sprawie skurczy, bo póki co nie miałąm na szczęście a boję się że coś zbagatelizuję. A co do pieluch to ja do happy jestem akurat negatywnie nastawiona, ale jest to poparte opowieściami od innych. Póki co niby pampersy są najlepsze, ale najczęściej uczulają. Na start chcę kupić huggiesy a potem spróbuje używać biedronkowych dada, a tak w sumie to wyjdzie w praktyce. :-)
Ciekawe jak tam Ola**, zostaje czekać cierpliwie.

Ola**. GRATULACJE!!! Niechaj się Wam Julek zdrowo chowa :-)!!!

Gosia, mi huggisy jakieś strasznie duże się wydawały i sztywne, więc jakoś mi nie pasowały na początku. Dopiero później je zużyłam.

OLA GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!! JULECZKU WITAJ:) czekamy na foto
gosia ja na poczatku uzywalam happy bo maja takie wyciecie na pepek a pozniej pampersy te nowe jakies ale strasznie smierdzialy, no a teraz od dluzszego czasu huggiesy

OLA, gratuluję! Niechaj Juluś zdrowo się chowa!

OLA_PM, fajno, że się odezwałaś :tak: Też juz prawie jedną nogą na porodówce ;-)

A mnie po apapie głowa ciut mniej boli, ale jeszcze ćmi...nie wiem dziewuszki, to chyba migrenowe, bo ciśnienie mam w normie...

reklama
Ola gratulacje i niech Julek zdrowo rośnie!!!!!!

A ja mam jedną paczkę Pampersów i i jedne Belli z tym wycięciem na pępuszek na razie chyba starczy jak coś to się dokupimy bo nie wiadomo jak będzie reagował Tomcio :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry