reklama

Wieści od cieżarówek

Ewelinko podobno można go brać od drugiego trymestru ale apap jest na pewno nie szkodliwy a ibuprom pewnie jest silniejszy i dlatego ewentualnie można go brać później. U Ciebie jest początek drugiego trymestru ale nie chciała bym Ci źle doradzić. Nie możesz zadzwonić do swojego gina?

reklama
Ewelinko a nie masz tam jakiejś dobrej duszy, co by skoczyła do apteki? Kup od razu 6 opakowań na zapas!
Ja wiem co to ból głowy. Mam często taki, że aż mi niedobrze i bez leków ani rusz! Współczuję.

Ewelinko a nie masz tam jakiejś dobrej duszy, co by skoczyła do apteki? Kup od razu 6 opakowań na zapas!
Ja wiem co to ból głowy. Mam często taki, że aż mi niedobrze i bez leków ani rusz! Współczuję.

Nie bardzo, musiałabym dzwonić do rodziców, by podjechali do apteki, póxniej do mnie, a mają kawałeczek...
A do sąsiadów mam też kawałek drogi, bo my wybudowaniu na odludziu, obrzeżach miasta, coby spokój mieć...ech...
Jeszcze, żeby gin odebrała tel, to by było dobrze...

Ola trzyma kciuki a jednak Juluś wybrał listopad oj życzę żeby poród był szybciutki leciutki :)

Dziewczyny ja mam pytanie zaczęło mnie strasznie boleć w okolicach pępka taki ostry kłujący ból wziełam nospę i mam nadzieje ze przejdzie... kurde boję się

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry