Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

powiedzialam mu co o tym wszystkim mysle-nie bede siedziec cicho jak mnie wkurzaja i to na maksa...cisnienie mi sie podnioslo maksymalnie.....ale juz jest w porzadku...rano mioalam nawet 112\67
i ktos mowi ze mam za wysokie (czyt gin ;-)) fakt ze w ciagu dnia jak cos robie lub sie emocjonuje to mam wysze ale nie wiecej jak 130\80 
Nie wiem czy to nie za wcześnie? Dziś zakupiłam wanienkę dla maluszka. Tak więc lista potrzebnych rzeczy się skraca;-) Za oknem pełno śniegu i trochę się boję prowadzić auto w tych warunkach

od 16.06 mamy jednego faceta wiecej na swiecie3160g i 56 cm człowieka.do Oli na razie nikogo nie wpuszczają, a Synek poznaje się bliżej z Tatą
![]()

jechałam 20 km/h, bo niestety szybciej się nie dało, ale i tak nie udało mi się zahamować, bo tak ślisko na drogach, że masakra, a w ciągu całego dnia ani jednej piaskarki nie widziałam ani pługu
no i wjechałam delikatnie facetowi w dupę -> miał hak, więc jemu nic się nie stało, a ja mam troszkę porysowany i wgnieciony zderzak
Policji nie wzywaliśmy, bo to moja wina była, więc jeszcze mandat bym zapłaciła, a tak to naprawię i już
byłam już wczoraj u znajomego mechanika i powiedział, że zrobi, ale potrzebuje na to 3 dni, więc czekam na Wacka, aż wróci
no i w domu byłam o 16:30
ale jak się wydurniałam 2h z Bartixem to jego śmiech w całym domu było słychać
a ja na czworaka i Go goniłam po całym pokoju, a On uciekał i miał radochę:-)