reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Oleńko GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!
niech Julek zdrowo i szczęśliwie rośnie i będzie takim spokojnym człowieczkiem jak w twoim brzuszku.
No i znów się pobeczałam - w końcu moje nazwisko do czegoś zobowiązuje:):-)

Julitko- niestety w 2011 jeszcze 7 dni tacierzyńskiego od 1.01.2012 będzie 2:) No i należy się jeszcze nam dodatkowy urlop 2 tyg, ale nie jest obowiązkowy.Wniosek należy zgłosić w terminie nie krótszym niż 7 dni przed rozpoczęciem korzystania z tego urlopu. Pracodawca nie może odmówić uwzględnienia tego wniosku.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kaira, ja też byłam zdziwiona, ale to położna na sr mówiła o tych dwóch tyg i parę dziewczyn potwierdziło/????/mi się też wydawało, że nam jeszcze 1 tydz wychodzi tacierzynskiego. a z tym dla mam 2 tyg tto wiem wiem i na penwo skorzystam:)

witam, dziewczynki :-)
czytam Was ale weny do pisania brak :zawstydzona/y:
u nas ok... mialam jazdy z K ale juz jest ok....oczywiscie z powodu rodzinki K :angry::angry::angry: powiedzialam mu co o tym wszystkim mysle-nie bede siedziec cicho jak mnie wkurzaja i to na maksa...cisnienie mi sie podnioslo maksymalnie.....ale juz jest w porzadku...rano mioalam nawet 112\67 :szok: i ktos mowi ze mam za wysokie (czyt gin ;-)) fakt ze w ciagu dnia jak cos robie lub sie emocjonuje to mam wysze ale nie wiecej jak 130\80 :tak:
ola ** gratuluje!!!!Julek wieeeelki,wyczekany cudzie-witaj po tej str brzuszka :-)

OLA, GRATULACJE!!! JULIANKU WITAJ:-):-):-)
Mi coraz bardziej puchną kostki i dłonie:baffled: Nie wiem czy to nie za wcześnie? Dziś zakupiłam wanienkę dla maluszka. Tak więc lista potrzebnych rzeczy się skraca;-) Za oknem pełno śniegu i trochę się boję prowadzić auto w tych warunkach:baffled:

OLA WIELKIE GRATULACJE!!!
Jeżynko ja mam teraz to samo z prowadzeniem auta w takich warunkach po osiedlówkach, dzisiaj jak miałam pojechać na imprezę andrzejkową do synka do przedszkola, to mąż mnie podwiózł i przyjechał po nas :-)
A co do puchnięcia, pijesz dużo wody? Teraz jak CO ruszyło, to szybciej ją tracimy.

reklama
Dzień doberek:-D

od 16.06 mamy jednego faceta wiecej na swiecie:) 3160g i 56 cm człowieka.do Oli na razie nikogo nie wpuszczają, a Synek poznaje się bliżej z Tatą:)

Ola ogromne gratulacje i witamy syneczka po tej stronie brzuszka:happy2:

Mężuś przed chwilą dzwonił, że już są w Polsce, więc za parę godzin (jak się przedrą przez te śniegi) powinni być na miejscu:-) nawet nie wiecie jak się CIESZĘ:-D

Wczoraj miałam maluteńką stłuczkę -> na szczęście nic się nikomu nie stało:tak:
jechałam 20 km/h, bo niestety szybciej się nie dało, ale i tak nie udało mi się zahamować, bo tak ślisko na drogach, że masakra, a w ciągu całego dnia ani jednej piaskarki nie widziałam ani pługu:wściekła/y: no i wjechałam delikatnie facetowi w dupę -> miał hak, więc jemu nic się nie stało, a ja mam troszkę porysowany i wgnieciony zderzak:szok: Policji nie wzywaliśmy, bo to moja wina była, więc jeszcze mandat bym zapłaciła, a tak to naprawię i już:tak: byłam już wczoraj u znajomego mechanika i powiedział, że zrobi, ale potrzebuje na to 3 dni, więc czekam na Wacka, aż wróci:-D no i w domu byłam o 16:30:wściekła/y:

Byłam co prawda zmęczona, bo jeżdżenie autem w taką pogodę jest strasznie męczące, a poza tym zajmuje kupę czasu:wściekła/y: ale jak się wydurniałam 2h z Bartixem to jego śmiech w całym domu było słychać:-D a ja na czworaka i Go goniłam po całym pokoju, a On uciekał i miał radochę:-)

Buziaczki:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry