reklama

Wieści od cieżarówek

Jankesowa ja to mam na tyłku to mega zebrę, brzuch póki co oszczędzony.

Byłam na pogaduchach z koleżanką, trochę nam zeszło, potem po drodze do sklepu jeszcze i sypie teraz u nas. I jak wyszłam o 11 tak wróciłam o 17. Padam na pyszczek normalnie.

reklama
hej hej!
dopiero się ogarnęłam, ale muszę przyznać, że ciężko było, bo chyba przez ten wiatr to jakieś ciśnienie słabiutkie.rano wstałam, sniadanko, kawa i zaczęłam prasowanie i normalnie z nóg mnie ścięło.musiałam się położyć, bo siły nie miałam wcale.jak mi mój T później za to ciśnienie podniósł, to od razu lepiej się poczułam...
Lili, a Ty wiesz, że ja ostatnio też się zastanawiałam, jak to będzie w kolejnej ewentualnie ciąży i wydaje mi się, że jednak już ta niepewność i ostrożność w nas pozostanie niestety.
Kaira, to ja współczuję puchnących kostek.mnie na szczęście jeszcze opuchlizna omija, chyba że długo łażę, albo w ogóle na nogach jak długo jestem, ale tragedii póki co nie ma. co do wspólnych objawów-u mnie póki co brak, ale będę się meldować;)ale już świruję nieźle-zwłaszcza w uczuciem "dziwnie mokro w gaciach"i brzuch oglądam czy opadł.a jak Twój-nadal na tym samym poziomie...
Carri, super ten wózek, jakiej to firmy, bo mi się wydaje, że podobny oglądałam swego czasu dla siebie Baby merc chyba
Ewelinka, mój zuch szalejący bez przerwy w brzuchu to prawie cały czas ma 150 i jest ok,więc spoko nie strachaj się.
Martuś, a wyślesz jak adres podam;)muszę zrobić bigosik-może w przyszłym tyg.
Gosia, to u Was da się spacerować dziś normalnie??????bo ja przez okno widzę, że u nas ludzie to jeżdzą na piętach.była trochę odwilż, a później temp spadała i jedna szklanka na chodnikach

Aga34 GRATULUJĘ :-) To kiedy ten wielki dzień? :-)

Kochana chcieliśmy wziąć ślub 28 maja w roczek małej i akurat wypada w sobotę ale:
1.wszyscy nam odradzają bo podobno maj nieszczęśliwy na śluby
2. nie ma sali
3. nie ma zespołu
4. niedokończona sprawa z moim rozwodem ;-)

a więc przełożyliśmy to dopiero na 15 października

Pozostałym dziewczynko dziękuję za kciukasy za II kreseczki

Witam popołudniowo
Dzis miałam mozlliwosc wejscia wczesniej na kompa, wiec nadrobilam zaległosci bez problemowo:biggrin2:

Ewelinko nie załamuj sie wiem ze chciałabys swa kruszyne zobaczyc ale wazniejsze jest to ze wszystko w porzadku z nia jeste Zobaczysz ze ten czas szybko Ci z leci

Jankesowa wozeczek to TAKO WARRIOR Wózki wielofunkcyjne - wózki spacerowe - wózki dziecięce - wozki dzieciece - wózki dla dzieci - wózek dziecięcy
Czyzby sie jutro jakas imprezka szykowała??:cool2:
No i musze dodac ze masz sliczn brzuszek :-):-):-)a GDZIE te rozstepy, bo nie widze;-)

Aga34 ty nas trzymasz w niepewnosci z tym testowaniem ;-)

Ala faktycznie Tobie ten suwaczek mknie do przodu jak szalony:tak:

Aniolki mam nadzieje ze jak pokoik kluska bedzie gotowy to pokazesz nam go:tak:

A wiecie co z Pati bo jakos jej mało??

Pozdrawiam cieplutko kazda z osobna:-)

Cześc dziewczyny!!
Wczoraj byłam na wizycie i wszystko ok dzieciątko ma już 2,27 cm i serduszko pięknie bije.
Pozdrawiam

Moje aniołki:
Olek 10.11.2008
[*]

Mikołaj 23.03.2009
[*]

Michał 04.11.2009
[*]

Ada 04.05.2010
[*]

Jankesowa ale urósł brzunio! śliczny. a ja właśnie przegladalam zdj z ciazy bo do wywolania szykuję się:)
kasiuwd ja strasznie za was kciuki trzymam!!!!!!!!!!!będzie dobrze.super ,ze na wizycie ok
Aga34 za dwie krechy kciuki trzymam

czytam was ale coś nie mam weny na odpisywanie.
ale kciuki nieustannie trzymam za wszystkie:) i czekam na rozpakowanie w terminach

A ja po długiej nieobecności zaglądam, żeby pogratulować oli81 ślicznego potomka, nie wygląda jak noworodek, uroczy chlopczyk. No to nam się już obie ole rozdwoiły, czekamy na pati, bo to chyba jej kolej...
Aga, ale cudna rośnie ci córunia, miodzio! I trzymam kciuki za dwie kreseczki.
Co do snów mnie ostatnio sniło sie, że mi wlosy wypadały garsciami, chwyciłam za pukiel i został mi ręce, obudziłam się i dziekowałam, że to był tylko sen.
A ja znowu zasmarkana i pociągająca, od listopada nos mam pełny, a zebrać się nie mogę do lekarza po skierowanie do laryngologa.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry