Hej dziewczyny
Martusionek kciuki gwarantowane
Ewelinka wiem, ze chce się dzidzię zobaczyć chociaż na chwilkę. Ja mam USG na każdej wizycie i na każdej (od 11t) przez chwile włącza mi 4d, więc moge sobie popatrzeć. Najważniejsze, ze serduszko bije i to wcale nie tak wolno. Moj ma też zawsze około 150, tylko na początku miał więcej. A i płec można już zobaczyć, moj zobaczył na genetycznym w 13tc i jak na razie ciągle chłopiec.
GosiaLew fajnie, ze takie ruchliwe a jak się urodzi to wychowasz na grzecznego.;-) No i mam nadzieję, ze się w końcu pokaże co ma między nóżkami, bo my to ciekawe
Kaira24, Carri niestety rozstępy czasami się pojawiają obojętnie jak się dba... no nic najważniejszy jest dzidziuś.
Aniolki wielgaśne Twoje dziecię, ciesze się, ze wszystko ok.
Ola Julus i taki śliczny i grzeczny, farciara:-)
Jankesowa jak wyniki glukozy? Chyba nie jest za wcześnie, żeby mąż poczuł, bo mój czuł już jakiś czas temu. Brzuch podskakuje to można i poczuć i zobaczyć. Jednak faktycznie czasami jak się rusza i M. przyłoży to przestaje, ale często da się poczuć. Wczoraj nawet moją ciocię kopnął

Dziewczyny jak tak kopie to od razu mam super humor, moj kochany skarbek. A wczoraj chyba pierwszy raz miał czkawkę, bo tak miarowo podskakiwał(wiem nie powinno zaczynać się zdania od A):-).
Carri wózek super.
Miłego dnia.