reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Witam!
A ja dzisiaj pospałam jak nigdy a tu tyle roboty przed wizyta mam w domu ,że hej ale może zdążę :)

Ewelina u mojego brzdąca serduszko bije 140 i jest ok.

Julitka a ja mam bigosik może Ci podesłać?

Carii wózek śliczny, ja dopiero w styczniu kupie mam nadzieję,ze na kupowanie pojadęz M i,ze jeszcze nie wyląduję na porodówce :)Ja też przeszłam dziś zalamanie jak stanełam na wadze:( 15 + a ja dużo nie jem tłumacze sobie, że To Tomuś jest grubaskiem:)

a ja jakoś kiepsko się czuję coraz częściej pooblewa mnie brzuch w nocy i to taki dziwny ból bo jakby przebiegał przez cały brzuch taki ostry zatacza kolo i znika i za jakiś czas się znów pojawia:( I chyba mam jakiś stan zapalny bo mi piecze tam i wydzielina się pojawiła. Pogoda paskudna wieje i pada deszcz ale jakoś się doczłapie.

Proszę tradycyjnie o kciuki o 12.30.

Olu i dziękuję bardzo Julkowi za kciuki :) Ucałuj go ode mnie . Super ,że jest taki spokojny, ja się boję co będzie jak Tomuś się urodzi jak on taki brykający :)

Miłego dnia wam życzę

Witam, u nas w nocy był taki wiatr że myślałm że mi dach odleci. Poszłam spać późno bo A kończył gipsować wiec trzeba było sprzątać. Teraz malowanie. Normalnie kostek to już nie mam tak mi puchną. Kopiłam sobie jakiś krem w aptece na rozstępy już powstałe , ale narazie to bezsesnu walka bo pojawiają sie cały czas nowe i większe. A ja się tak starłam gr
carri- dziękuje fura superaśna!I nawet ciebie dopadły jak tak mało przytyłaś. Nie załamuj się dasz sobie rady po ciąży:)
ewelinko moja małą ma praktycznie cały czas 150 miałą wyskoki do 170 ale to sporadycznie więc nie wiem oco chodzi twojej lekarce tętno idealne!Wiem jakie usg jest dla ciebie ważne, we ja cię stać zrób sobie prywatnie.
julitka ciesze sie ze jesteśmy jedna po drugiej wiec możemy korygować na bieżąco objawy:)
Gosiu kciuki zaćiśniete za pokazanie płci:)
Alicja ty już 25 tyg, Dziewczyny ale gonicie:)
Aga czekam na wynik
martusionek i jak samopoczucie?? Po wizycie pewnie spokojniejsza
Życze miłego dnia

Cześć dziewczyny:-)
Ewelinka moje dziecię cały cza ma tętno 140-150 i jest ok. A mam wrażenie że czasem ma ADHD tak szaleje. Ja nie miałam usg od 1 października i wytrzymałam :-) Miałam robić w listopadzie ale jakoś tak wyszło że dopiero w grudniu robię. No ale jak masz potrzebę podejrzenia Kruszka to idź jak najbardziej.

Martusionek kciuki za wizytę. No i nie przejmuj się tym, ze masz w domu nie zrobione.

Kaira na powstałe rozstępy teraz nic nie da, lepiej smaruj się zapobiegającym rozstepom, coby nowszych nie było, a jak coś to z czasem zbledną. Ja mam straszne rozstępy na pośladkach a też smarowałam tyłek i są tragiczne plus cellulit to katastrofa.

Carri wózeczek fajny.

Aga34 i jak tam test?

Hej dziewczyny
Martusionek kciuki gwarantowane:)
Ewelinka wiem, ze chce się dzidzię zobaczyć chociaż na chwilkę. Ja mam USG na każdej wizycie i na każdej (od 11t) przez chwile włącza mi 4d, więc moge sobie popatrzeć. Najważniejsze, ze serduszko bije i to wcale nie tak wolno. Moj ma też zawsze około 150, tylko na początku miał więcej. A i płec można już zobaczyć, moj zobaczył na genetycznym w 13tc i jak na razie ciągle chłopiec.
GosiaLew fajnie, ze takie ruchliwe a jak się urodzi to wychowasz na grzecznego.;-) No i mam nadzieję, ze się w końcu pokaże co ma między nóżkami, bo my to ciekawe:)
Kaira24, Carri niestety rozstępy czasami się pojawiają obojętnie jak się dba... no nic najważniejszy jest dzidziuś.
Aniolki wielgaśne Twoje dziecię, ciesze się, ze wszystko ok.
Ola Julus i taki śliczny i grzeczny, farciara:-)
Jankesowa jak wyniki glukozy? Chyba nie jest za wcześnie, żeby mąż poczuł, bo mój czuł już jakiś czas temu. Brzuch podskakuje to można i poczuć i zobaczyć. Jednak faktycznie czasami jak się rusza i M. przyłoży to przestaje, ale często da się poczuć. Wczoraj nawet moją ciocię kopnął:) Dziewczyny jak tak kopie to od razu mam super humor, moj kochany skarbek. A wczoraj chyba pierwszy raz miał czkawkę, bo tak miarowo podskakiwał(wiem nie powinno zaczynać się zdania od A):-).
Carri wózek super.
Miłego dnia.

Dziewczynki doczytałam, ale odpiszę krótko
Ewelina28 - specjalnie odszukałam książeczkę ciążową, Ada miała w 12tc - 160, w 18tc - 149, w 23tc - 150 i dalej podobnie. ;-)

Ciężarówki na wizytach - gratuluję udanych wizyt :tak:

W ogóle 3 dni mnie nie było, a Wy faktycznie poszłyście z suwakami jak burza :szok:

LILI, DZIĘKUJĘ!!!! Lżej na sercu, tylko nie wiem czemu ginka się czepia....no nic...pewnie ma swoje wytyczne....
Ano suwaki mkną, ja powiem więcej, ja już odczuwam gilgotki w środku brzuszka i ginka mówiła, że to już ruchy mogą być - JUPIIII

annas wyniki glukozy o 14 ale chyba dzis nie pojade bo taka pogoda ze tragedia raczej jutro odbiore , sup[er ze maly taki ruchliwy :-)

carri wozek sliczny moge prosic o nazwe bo kurcze w moim typie on jest :)

Ja tez usg na kazdej wizycie bez usg nie wychodze z gabinetu. po glukozie jakos przezylam choc nie ukrywam czulam sie jak nacpana tragedia i jakos dzis pani pielegniarka nie miala obiekcji zeby czekac specjalnie:cool:. Moje dziecko na glukoze nie reagowalo myslalam ze bedzie kopal atu nic za to jak pojechalam i sie na jadlam to wtedy nabral sil :-D Musze isc jakis placek zrobic bo jutro imieninki a niech ktos wpadnie ;-)

reklama
Witam Kochane

Kaira24,GosiaLew - nie robiłam dzis testu bo go nie mam, cholewcia mój P. w pracy , na dworze plucha , mała zasmarkana więc nawet nie mam jak po niego wyjść do apteki. Przzywiezie mi go dopiero wieczorkiem w sam raz na jutro rano. Chciałabym żeby to była dzidzia bo wtedy uda mi się urodzić przed ślubem...:)

Wszystkie dziewczynki serdecznie pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry