reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Kaira jak ja bym chciala miec do porodu tle co Ty :-) ale wiem kazdy ma swoja kolej heheh
Carri wozek naprawde sliczny ;-)
Aga 3 mam mocno kciuki za II kreseczki :-D
ja na kazdej wizycie nie mam usg bo na usg chodze do lux medu bo moj ginek mowi ze nie ma dobrego sprzetu wiec woli zeby sprawdzac zawsze na lepszym no i osttatnio jak bylam po skierowanie w LM to tam ginek powiedzial ze mozna miec tylko 4 usg w ciazy !! no przeciez ja bym chyba oszalala jakbym tylko tyle miala :-)

i ja znalazalam
w 15tc 148, w 18tc 148, 21tc 146, 24tc 146

Ostatnia edycja:
Ja miałam USG na każdej wizycie do początku czerwca, wizyty miałam zawsze co miesiąc z hakiem. W czerwcu zaczęły się wizyty co 3tc i potem już co 2tc to już nie miałam, bo lekarz powiedział, że im mniej naświetlania tym lepiej.

Aga34 - trzymam kciuki za rodzeństwo dla Glorii :-)

Jankesowa a gdzie te rozstępy:P Ale cię wybiło kochaniutka a nie dawno taki malutki był:)
lilijanko - Mój stróżu jak sie czujesz?
Alicja nim się obejżysz będziesz mieć tyle co ja:) Ja nie wiem kiedy mi to przeleciało ale najgorzej było miedzy 20 a 28 tyg ciągało się strasznie( moja obsesja na przedwczesny poród się uaktywniła:P)
A ja dziś zrobiłam gołąbki kończą się gotować, stary maluje łazienkę, a ja staram się sprzątać ale coś mi sił brak.

Kaira - no zaczynam dziś kurację mlekiem i miodem i cytryną, bo mnie coś łapie, a Ada twardo walczy, no ale gardziołko ma czerwone - byłysmy dziś u pediatry - zaraziłam Ją :zawstydzona/y:
Jankesowa - brzuchol super, zazdroszczę, ale tak zdrowo :tak:
Alicja - cierpliwość będzie nam wynagrodzona ;-)

Dziewczyny ostatnio nurtuje mnie pytanie, czy jak w swoim czasie będę drugi raz w ciąży to czy wszystko będzie ok, czy ten strach pomimo, że mam Adriannę będzie większy/mniejszy/taki sam? Czy los będzie łaskawy? Czy ...? Wiecie same :-(

lili strach juz chyba na zawsze pozostanie przynajmniej mnie tak sie wydaje, ale nie oznacza to ze nie mamy probowac wrecz trzeba z nim walczyc , ojjj choruszki szybko mi zdrowiec prosze

kaira na boczkach :dry: a jeden na dupsku mi wyszedl krecha chyba na pol metra

a moj Ł sie smieje ze gdzie nie gdzie dorysujemy i za zebre bede mogla dorabiac :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
duzo zdrpwka Lil dla Was
no mam nadzieje Lil ze tak bedzie o ile do tego czasu nie zwarjuje bo tylko mysle czy wszystko bedzie ok a wizyte u lekarza to najlepiej jakbym miala codziennie :-)

witam dziewczynki :-)
jankesowa ale masz fajna kuleczke :tak: no mnie sie w tej ciazy dopiero zaczely robic rozstepy :-( z poprzedniej mialam od pocztaku krechy na calym brzuchu....a dzis obczailam "swieze" paski :-(
lili chyba ten strach zostanie,ale wiara bedzie silniejsza....bo na wlasnym przykladnie bedziesz wiedziec ze moze sie udac....zdrowka zycze dla Ciebie i Ady...zeby jej bartdziej nie zlapalo
kaira u mnie malowanie rozpocznie sie w sobote...jednak pomalujemy pokoik Kluska...wybralam blekit z duluxa....bo strasznie mi sie podoba polaczenie blekitu z ciemno-orzechowymi meblami ktore sa w pokoju....
aga kciuki za testowanie ;)
a u nas...hmm...boli mnie dziaslo...mam zaczerwienione....plukam rumiankiem i smaruje taka mascia dla dzieci Bobodent-jest znieczulajaca....mam nadzieje ze przejdzie :-(
a przed chwilka Olaf tak wypiol sie ze myslalam ze mi wyskoczy :eek: a no i zapomnialam ze wkoncu sie obrocil i juz lezy glowka w dol :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry