Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale ubaw z niego mialam po pachy... wczesniej to sie pytal o co my tyle narzekamy przeciez tak ładnie mi z tym brzuszkiem i nie wyglada zeby to bylo meczoce.... a na spacerach to tez go musialam stopowac :-/ nie dosc ze on odemnie wyszy o 30 cm wiec nogi ma dlugie i jak idzie to on robi jeden krok a ja 5 to jeszcze on biegnie a nie idzie bo wszedzie sie spieszy... ja w tym sniegu prezenty kupowalam z nim wiec co chwile wołałam ZWOLNIJ ja buty mam jedne na zime obcasy wiec ciezko sie szlo.. nic ide szykowac frytki bo o 12.45 ruszam do gina z tesciowa i tesciem jako kierowca trzymajcie kciuki zeby on do jakies zaspy nie wjechal....niby to kawalek ale ja sie z nim boje i 100 metrow jechac
a tego wam raczej wklejac nie bede na co takie widoki
aty dawaj zdjecia Szymonka a nie go ukrywasz

, zle mi sie z filmow kojarzy no a za Gracjanem jestesmy oboje)
, mojej tesciowej w roli sprztaczki sobie nie wyobrazam jakos by mi to nie przeszlo naprawde

a ja mowie a ja aby glukoze wypic juz nic nie powiedziala
super wieci
. A ostatnio co tak slisko szlismy do tesciow co prawda jakies 20m z auta ja mialam psa torebke i siebie a moj pedzil co sil mowie czekaj bo mi ciezko i slisko na to on podszedl zabral torebke i poszedl ( nie powiem ulzyl mi jak cholipcia pies z 5kg a torebka moze z pol kilo)

teraz trzymam kciuki za pomyslnosc do konca i zeby dzidziol byl braciszkiem dla slicznej Glorci ;-)
mam nadzieje ze dzidziol ci kawalu nie wywinol i pokazal co ma miedzy nozkami ;-) bo gdyby Olaf wczesniej na polowkowym nie pokazal to teraz chyba by bylo trudno
ciagle te nozki zaciska 

trzymam kciuki zeby latwo i szybko poszlo jak sie akcja rozwinie ;-)
no ale to dla Olafka wiec moze jakos przejdzie bez wiekszych zgrzytow 

bo 10 min to tez zawsze roznica i mzoe odrazu zrobie 75g jak juz pojade to 20km
ojj moze wcale nie bedzie michalek malutki roznie lekarze mowia, mojej kuzynce mowili ze jak bedzie 4kg to huk a maly mial 5400 i urodzila naturalnie
wiec gdzie to 1400 zgubili