julitka80
dni, których nie znamy...
Pati już gratulowałam, ale numer
Lili, cieszę się, że czujecie się lepiej
bardzo proszę dbać o siebie!!!a niszczareczka to taka mała HIT CENA !!! NISZCZARKA BIUROWA, 2 L.GWAR, FAKTURA (1342468798) - Aukcje internetowe Allegro
lecę na zakupy-łóżeczko oglądać, a może już i nabyć...ale tak czułam, że przed wyjsciem trzeba na forum zajrzeć, bo coś się święci
buziole
Lili, cieszę się, że czujecie się lepiej
lecę na zakupy-łóżeczko oglądać, a może już i nabyć...ale tak czułam, że przed wyjsciem trzeba na forum zajrzeć, bo coś się święci
buziole
) i dziewczyny mi poprzysyłały a to Luteinę, a to dupka właśnie - co która miała na stanie a zbędne. Ponieważ mam więcej Luteiny, biorę ją, zostawiając Duphaston na obniżanie dawki. Biorę rano doustną, wieczorem... te od drugiego końca, po jednej tabletce. O, dziwo, midwife wcale mnie nie op... jak się przyznałam że biorę, spytała tylko czy do 12tc, powiedziałam ze zwykle zaleca się do połowy ciąży, potem obniżanie dawki aż do wyłączenia leku. Argumentowałam na dwa sposoby - raz że po poronieniu lekarz i tak by mi w Polsce progesteron zalecił, dwa że w moim wieku i bez poronienia przysługuje jak psu buda. Chyba zrozumiała.
I znówm mam zj...... dzień od rana.
dawno muzyki nie sluchalam i wiecie co od kad wlaczylam to moj synus chyba zadowolony caly czas kopie