EwelinaK26
Fanka BB :)
martyynko brak słów poprostu Emy to pięknie wyraziła nic dodać więcej nie umiem
Tulę kochana......
kłaczku dziękuję za postawienie do pionu
karolciu twoje wyniki od cukru są podwyższone i sugerują cukrzycę wynik na czczo jest do 90 powinni ci zrobić jeszcze wynik po godzinie i po dwóch godzinach żeby było wiadomo jak rośnie cukier. Ale miałaś 160 a powinno być do 140. Zapraszam cię na wątek mam cukrzycowych kłaczek ci napisała ale dopiero po tym jak powtórzysz wyniki
bo pewnie będziesz je powtarzała i nic słodkiego nie jedź kochana przed powtórnym badaniem;-) No ja jestem na insulinie i też uwielbiam łakocie i czasem na coś sobie pozwolę 
Wizyta udana lekarz mnie uspokoił że to nie czop że to stan zapalny i przepisał dopochwowe tabletki ale przy stanie zapalnym wcześniej nie miałam glutów żółto białych ciągnących
nie wiem sama powiedział że mam szyjkę długą i zamknietą i robił usg i włączył na chwilę 4d i zrobił zdjęcie znowu :-):-) kopara mi sie odrazu uśmiechnęła jak go zobaczyłam waży 2600 i ma wszystko ok
Ale kłócia na dole w plecach mam i cholera sama nie wiem bo zawsze jeśli o mnie chodzi to własnie mam bóle krzyżowe i dość dużo dzisiaj mi tego poleciało a wierzyć lekarzom hmmm chociaż 2 tyg niech mój syncio wytrzyma jeszcze. Broń Boże nie chcę się pchać bez kolejki no i torbę wkońcu spakuję bo dzisiaj spanikowałam
kłaczku dziękuję za postawienie do pionu
karolciu twoje wyniki od cukru są podwyższone i sugerują cukrzycę wynik na czczo jest do 90 powinni ci zrobić jeszcze wynik po godzinie i po dwóch godzinach żeby było wiadomo jak rośnie cukier. Ale miałaś 160 a powinno być do 140. Zapraszam cię na wątek mam cukrzycowych kłaczek ci napisała ale dopiero po tym jak powtórzysz wyniki

Wizyta udana lekarz mnie uspokoił że to nie czop że to stan zapalny i przepisał dopochwowe tabletki ale przy stanie zapalnym wcześniej nie miałam glutów żółto białych ciągnących