reklama
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Witaj slonko!
Z tego co wiem nie jesteś jedyna, już wkrótce dołączą do Ciebie kolejne październikowe mamy! Bardzo się cieszę, że na BB kolejny miesiąc przyszłych mam. A my LILITH już niedługo na finiszu, ale zleciało, co?
P.S. Widziałam Twoje zdjęcie na brzuszkach! No, no! musze przyznać, że avatar niewiele się rózni od oryginału! Może poza tymi różkami! ;D
Z tego co wiem nie jesteś jedyna, już wkrótce dołączą do Ciebie kolejne październikowe mamy! Bardzo się cieszę, że na BB kolejny miesiąc przyszłych mam. A my LILITH już niedługo na finiszu, ale zleciało, co?
P.S. Widziałam Twoje zdjęcie na brzuszkach! No, no! musze przyznać, że avatar niewiele się rózni od oryginału! Może poza tymi różkami! ;D
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
I zapomniałabym na śmierć!
GRATULACJE OCZYWIŚCIE!
slonko
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Dzięuje bardzo za miłe powitanie
Ale wam dziewczyny zazdroszcze tego waszego finiszu! Ja na razie jestem cała w nerwach (poprzednią ciążę poroniłam) i tylko wciąż myślę czywszystko będzie dobrze. I proszę powiedzcie mi skąd wziąść takie fajne suwaczki?
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Na wątku dla noworodków znajdziesz listę linków do suwaczków różnego rodzaju. Ale wcześniej przeczytaj w wątku "Jak wstawić suwaczek?" jak go wstawić. Gdybyś miała kłopot to mój numer gg jest w podpisie, chętnie pomogę.
reklama
Melduję się i ja ;D
Jutro ide do gina i mam nadzieję, że wyznaczy mi już dokładny termin. Ja sobie odliczyłam sama i raz wychodzi mi 07.10.2006 a raz 09.10.2006. Jutro się okaże
Słonko - witam Cie gorąco Gratuluje fasolki.
Mamuśka - witaj również. Już Ci chyba gratulowałam, ale nie zaszkodzi jeszcze raz. Gratulacje !!!
Jutro ide do gina i mam nadzieję, że wyznaczy mi już dokładny termin. Ja sobie odliczyłam sama i raz wychodzi mi 07.10.2006 a raz 09.10.2006. Jutro się okaże
Słonko - witam Cie gorąco Gratuluje fasolki.
Mamuśka - witaj również. Już Ci chyba gratulowałam, ale nie zaszkodzi jeszcze raz. Gratulacje !!!