reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyta u lekarza

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
O tak - mężczyźni mają komlpeks swojego przyrodzenia.

Jak pan gin pokazywał nam w 24 tyg ciąży siusiaka to mój małzonek opowiadał wsojemu ojcu i mojemu ojcu o wielkości siusiaka a mój tato na to:ALE JESZCZE UROŚNIE!

Uśmiałam się co nie miara. A teraz byłam w szoku, jak zobaczyłam njego wielkość. A Michał jaki jest dumny,hi,hi!

reklama
z tych facetów mozna sie nieźle uśmiac
mój niestety nie zobaczył siusiaka w 5 mcu
ale on chciał miec córeczke po raz drugi

dziewczyny - fajowo ze wszystko u was ok;

ja mialam isc do lekarza w tym tygodniu co wlasnie mija, ale sie nie udalo a ze mojej gin nie bedzie w przyszlym tygodniu to dopiero za 1,5 pojde na wizyte;

U mnie wizyta za tydzień, trochę się boję, mam nadzieję, że przytyję chociaża kilogram, żeby lekarka miała co odnotować.
Cieszę się, że Wasze dzieciaczki są zdrowe i oczywiście, że Wam nic nie dolega.
W piątek byłam o okulisty i okazało się, że pogorszyła mi się wada z -1,25 na -1,75, ale okularki zmienimy dopiero 6 miesięcy po porodzie. Na szczęście siatkówka jest ok. i mogę normalnie rodzić. Chociaż tyle dobrze.

właśnie słyszałam, że w trakcie ciąży wzrok może się troche pogorszyć, ale nie zawsze tj stała zmiana :)

a ja mam problem... moja książeczka ciążowa się zawieruszyła :( zawsze leżała w jedym miejscu z resztą ciążowych dokumentów, które jakby co byłyby potrzebne, a wcieło tylko książeczke - nawet skierowanie do laboratorium się zostało, pomimo, że było w książeczce... przypuszczam, że tata ją "zwinął" albo niechcący wrzucił do kosza :( tragedii niema bo trzymam wszystkie wyniki badań, z ciśnieniem problemów nie miałam, zawsze było takie same (niemal książkowe) - zostaje tylko problem z wagą... no i co gin powie :-[ uhhh...

Ojoj, raczej się wkurzy. Książeczka ciążowa jest bardzo ważna. Poszukaj jeszcze raz i zapytaj męża gdzie ją wcisną.

Też w ciazy pogorszył mi się wzrok o 0,25 (teraz mam juz -3 na lewym oku) ale okulistka powiedziała, żebym się nie spieszyła z wyrabianiem nowych okularków bo wada ciążowa czasem się cofa i wraca do wcześniejszego poziomu

reklama
No właśnie też słyszałam, że w ciąży się wzrok pogarsza. Dlatego na razie nie wybieram się do okulisty, mimo, że coś tam gorzej widzę.
Kosmi, jak tam poszukiwania książeczki? Mam nadzieję, że znalazłaś...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry