reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza, USG

eeee u mnie najpierw powiedzial tak "siusiaka nie widze" -16tc, potem na kolejnej wizycie 90% filipinka , zas 99% dziewczynka i za kazdym razem dawal zdjecie USG gdzie siusiora nie widac i pokazywal ze to sa wargi sromowe. A wczoraj nozki zlaczone razem i zero wspolpracy .

reklama
monia a Ty do tego szpitala na Grunwaldzką jeździsz ? Byłam tam nie tak dawno i kurcze nieźle tam ginekologię odpicowali.

mysza ja będę w świętokrzyskim centrum matki i noworodka na ul. prostej. to jest najlepszy w regionie...zreszta w tej jakiejś tam klasyfikacji ma III stopień - zwykłe i ciężkie przypadki ciąż i noworodków. na grunwaldzkiej to czarnów - nowy oddział wogóle, wsio nowe ale kadry brak. wszyscy najlepsi są na prostej. czarnów chciał ich przeciągnąć do siebie ale stawki i renoma nie taka... także nie wiem jak on funkcjonuje jako tako. zresztą nie mają sprzętu do ratowania noworodków jakby co... i odsyłają na prostą, a ty leżysz tam. słabo...

A czy ktoś wie czy wydruk zdjęcia jest refundowany przez NFZ? W pierwszej ciąży chodziłam do ginekologa prywatnie i oczywiście za zdjęcia dzidziusia nie musiałam płacić. Teraz chodzę do gin. z kasy chorych i kiedy poprosiłam o wydruk zdjęcia usłyszałam, że najpierw muszę za nie zapłacić.

jadzka ,jankesowa bardzo się ciesze ż wizyty udane :)
filil ale "jajca" :D Wazne że zdrowy bobasek :tak:

gosheek super ,że juz pośpisz w swoim łózeczku i do córci i męzulka wróciłaś:tak:

monia ja właściwie tylko wizualnie oceniam ten szpital. Byłam tam właśnie chyba przed remontem dawno temu jak był przed remontem i dramat, a teraz widzę że super.

gosheek super że do domku już Cię wypuścili.

hehe ale dzieciaczki nas w konia robią:p ja znam 2 takie przypadki. Mojej kuzynce 3 różnych lakerzy mówiło, że 100% dziewczynka i co, urodził się Patryk:-D znajomej tez mówili, że dziewczynka na 100% i też mają synka:-D więcej pomyłek jest w tą stronę, że mówia o dziewczynce a rodzi się chłopak:tak:

judys ty mnie tu nie nakrecaj:-Dbo ja sie nastawilam ze dziewuszka:-Dmi tez 3 lekarzy powiedzialo ze dziewuszka i teraz jak pojde to mam nadzieje ze sie pokaze jeszcze raz:-D
ja wczoraj na placu zabaw poznalam polozna z naszego szpitala..bardzo sie ciesze bo troche mnie uspokoila:tak:no i jest gaz wiec raczej skorzystam jakby co,sale sa dwuosobowe;-)

reklama
Do góry