reklama

Wizyty u pediatry

reklama
Karola, chyba każde dziecko ma choć raz w życiu zapalenie płuc.
A jak kaszel jest bardziej mokry, to dobrze. Musi odkasływać wydzielinę z płuc.

a czy jesli nie podałam mu na noc dipherganu to źle ale bałam sie że przesadzę z tym wszystkim i zwróci antybiotyk no i tak szybciutko zasnął.:baffled::confused:

Oj ja przy braniu przez 5 dni dipherganu w ciazy z Chrisem niewiedzialam co sie ze mna dzieje pamietam tyle ze mama mnie budzila na leki i ze corka wlala mi do ucha perfum a tak to nic:szok: nawet niepamietam czy jadlam ale wszyscy twierdza ze jadlam:-D a lekarz pozniej mi powiedzial ze o to mu chodzilo :baffled: bo mialam skurcze w 22 tc

Karola,nie martw sie.Zinnat,to mocny antybiotyk.Czy Szymus ma ataki kaszlu w nocy?jesli ma,to moze mu sie uda podac przez sen?Jesli spi spokojnie,to ja bym go nie budzila.
Moja corcia jak miala 6 tygodni chorowala na zapalenie pluc.I tez nie chcialam isc do szpitala.Dostawala co 8 godzin zastrzyk dozylnie+cos na dusznosci(bo sie niestety pojawily).Musielismy przywozic pielegniarke z sasiedniej miejscowosci .Serce mi sie krajalo,bo corcia miala zalozony welfron przy dloni:baffled:.pamietam,ze pokupowalam jej body tup-tup z kolekcji "Mamo,to ja" i musialam wszystkie pociac ,zeby jej raczka z welfronem sie miesila przy zdejmowaniu...Trwalo to prawie 2 tygodn:baffled:e,spalismy doslownie po kilka godzin:no:.

U nas wszystko oki, byliśmy dziś na szczepieniach...Filip zdrowy - nareszcie.....czas zacząć wychodzić na dwór...
dostał maść na plamki które robią mu sie na nogach...takie dziwne - od jakiegoś czasu - ze 3 miesiące - czasem sie pojawiały, później ślad zostawał...ale ostatni zwiększyła sie liczba i coraz wyżej na ciałko wchodziły...zobaczymy, a jak mas nie pomoże to dermatolog...
Wit.D w odstawkę poszła...

reklama
Karola trzymaj się, mały na pewno szybko wyzdrowieje:tak:. Na niektóre rzeczy , a przede wszystkim na choroby nie mamy wpływu, choćbyśmy nie wiem co robiły nie ustrzeżemy naszych dzieci przed nimi. Chociaż nie zgadzam się z Kasiąd, ze wszystkie dzieci muszą przechodzić zapalenie płuc. U nas w rodzinie ani ja, ani mój brat, no i moje dzieci dotąd nie mieliśmy i mam nadzieję, że mieć nie będziemy:angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry