reklama

Wizyty u pediatry

reklama
sory :cool2:
gdzie mieszkasz dokładny adres bo normalnie policje na ciebie nasle za paserstwo:wściekła/y::angry:
sprawdz IP tej pani moderatorze kochany;-)
kobieto ja tych biednych zwierzatek nie zabijam i nie ma z tym nic wspolnego.nie zrobilam sobie zamowienia_a wiecie co,potrzebny mi psi smalec,moze zabijcie jakiegos pieska!
wez sie kobieto zastanow co piszesz,a jak chcesz IP to ci moge sama podac.
i nie rob ze mnie jakiejs przestepczyni!!!!!!!!!!!:no:
wybierz sie na wies to sie dowiesz jeszcze pewnie nie jedna kontrowersyjna rzecz jaka sie wdawnych czasach stosowalo.
a ja smalec "znalazlam pod drzwiami",wiec mnie nie strasz.

to zapraszam w moje strony.
ja tez bylam zbulwersowana,ale jak zobaczylam ze moje dziecko po tym wyzdrowialo w ciagu 3 dni to troche zmienilam zdanie.ale i tak jak pomysle o tych ludziach,ktorzy to robia to mi sie nie dobrze robi:wściekła/y:
i zapewniam cieze gdybym pracowala w policji to z pewnoscia zajelabym sie ta sprawa.:nerd:
pzdr

oj dziewczyny,oby wam nigdy nie byl potrzebny.mozecie sobie pisac zlosliwosci,generalnie mam to gdzies,wazne,ze moje dziecko jest juz zdrowe i obylo sie bez 2-go antybiotyku!w ciagu 3 tyg.jesli lubicie dzieciom dawac antyb.to wasza sprawa.
mi pomoglo.dziekowac za to.
a watpie zebym byla jakas napedzarka na popyt na psi smalec:no:,bo nie kupilam tego,wiec sorry....
nie bede juz podejmowac tego tematu,bo gadka z wami to walka z wiatrakami.kazdy ma prawo miec swoje przekonania,wiec piszcie sobie a ja sobie.
ale jestem pewna,ze na calym forum babyboom znalazloby sie pare osob.ktore o tym slyszaly.:nerd:

.,tylko zaczelam smarowac malego tym smalcem-na pleckach,klatce piersiowej i stopach i juz dziecko jest zdrowe:-).doslownie 2,3 dni.
problem w tym,ze to nie jest do konca legalny srodek:no: i trzeba wiedziec gdzie go szukac.u mnie w miescie akurat jest taka mozliwosc.
:happy2:
naklatce schodowej :ninja2:
ja nie pisze ,ze zabijesz ale współuczestniczysz w przestepstwie za to jest tez KARA i artykuł odpowiedni

reklama
oj dziewczyny,oby wam nigdy nie byl potrzebny.mozecie sobie pisac zlosliwoscim
..
nie bede juz podejmowac tego tematu,bo gadka z wami to walka z wiatrakami.kazdy ma prawo miec swoje przekonania,wiec piszcie sobie a ja sobie.

nie rozumiesz ty:angry:
nie my
my wiemy co jest lagalne a ty jak widac nie
ja bym na twoim miesjcu nie spała spokojnie
ty naprwade nie zdajesz sobie sprawy ,ze przez tylko post moze do ciebie wjechac na chate policja:cool2::confused:
a IP potrzebne jest do tego aby ustalic adres (orginalny) jesli nie masz oczywiscie zmieNNEGO ip JAK JA

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry