Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bo mowi jak jest zapalenie oskrzeli i goraczka to choroba dostanie do glowy i zaatakuje dalej (tak to pisze jak mowi troszke cieszko mi jest powiedziec tak na polski bo niemcy troszke inaczej formuja gadke a w polsce wogole tak sie niemowi
) ale rano i tak do lekarza dzieciecego

;-).jak pislam wczesniej maly mi chorowal juz 3 tydz i lekarz chcial mu dac drugi antyb.ale my nie wykupilismz go ,tylko zaczelam smarowac malego tym smalcem-na pleckach,klatce piersiowej i stopach i juz dziecko jest zdrowe:-).doslownie 2,3 dni.
i trzeba wiedziec gdzie go szukac.u mnie w miescie akurat jest taka mozliwosc.
:-);-)

Tyciu ja juz wole 100 razy isc do lekarzy niz znowu wyladowac na intensywnej terapiBłagam...
Irtasia,dobrze,ze masz głowe na karku.Dominika miala zapalenie oskrzeli w wieku 5 tygodni,dostala za slaby antybiotyk i przerodzilo sie to w zapalenie płuc.
Na zapalenie zawsze dostajemy antybiotyki syropek wykrztusny.

Tez mam obecnie mocno chore dziecko ale na tak glupi pomysl bym niewpadla a jak by mi to ktos do domu przyniosl to by szybciej wylecial a na dodatek bym go psem poszczulate z was,ktore znaja moja sytuacje z chorobami Antoska chce poinformowac,ze smalec psi dziala cuda:-);-).jak pislam wczesniej maly mi chorowal juz 3 tydz i lekarz chcial mu dac drugi antyb.ale my nie wykupilismz go ,tylko zaczelam smarowac malego tym smalcem-na pleckach,klatce piersiowej i stopach i juz dziecko jest zdrowe:-).doslownie 2,3 dni.
problem w tym,ze to nie jest do konca legalny srodeki trzeba wiedziec gdzie go szukac.u mnie w miescie akurat jest taka mozliwosc.
to juz drugi raz jak go wyleczyl.daje mu nawet troche do mleka
naprawde goraco polecam:-);-)
![]()
Jak ja slysze takie pierdzielenie to mnie k...ca bierze
To zwykły przypadek, dziecko i tak by wyzdrowiało bez smarowania smalcem. Gdyby Ci ludzie nie mieli kupców, to by nie zabijali tych biednych psów. W dodatku zupełny brak humanitaryzmu, nie usypiają psów, tylko tłuką je po głowie