reklama

Wizyty u pediatry

reklama
alergolog najwcześniej 2 kwietnia - znaczy że ja mam jej kazać się z tą wysypką miesiąc męczyć???

niech to szlag trafi....
szukam prywatnie :baffled:

U nas wielkie odparzenie pupci było, Kubula jadł dużo owoców(więc luzniejsze kupki były) i po tej ostatniej wysypce tak mu zostało i nie chciało zejśc.Pupcia przechodzi intensywne wietrzenie i smarownko Bepanthenem.Do tego maść z Klotrimazolem i ładnie schodzi zaczerwienienie.

Milenka po biegunce tez miala odparzenia. No i tutaj chyle czola nad maka ziemniaczana - zaleczyla wszystko bardzo ladnie. (a nie wierzylam ze to dziala) A teraz juz tylko bephantenem smaruje.

Maz pojechal z Jenni do szpitala , ma caly czas goraczke jest slaba dzisiaj to albo plakala albo spala i nawet nie chodzila :-( i strasznie miala suche usteczka i skore:tak:

Jenni ma zapalenie oskrzeli :-( dostala tylko nurofen i krople do noska i mam ja inhalowac , czubki nawet niedali zadnego antybiotyku ani syropu na kaszel:szok: i jutro mam isc na kontrole do lekarza tak jakby jutro byla w lepszej formie:wściekła/y:, wsadzili ja 2 razy pod maszyny bo za pierwszym razem bylo zle 95 spadl doplyw tlenu(chyba) i ja inhalowali a za drugim razem bylo juz lepiej niby 98:baffled:

Irtasia, niektóre dzieci dużo chorują, ale prawdę powiedziawszy, nie słyszałam jeszcze, żeby dzieci mogły aż tak często chorować :baffled: Masz trzy światy z tymi chorobami :no: Współczuję i życzę zdrowia :tak:

reklama
Irtasia, niektóre dzieci dużo chorują, ale prawdę powiedziawszy, nie słyszałam jeszcze, żeby dzieci mogły aż tak często chorować :baffled: Masz trzy światy z tymi chorobami :no: Współczuję i życzę zdrowia :tak:
Mialas moze tak zeby ktores z dzieci mialo zapalenie oskrzeli a niedostalo antybiotyku tylko krople do nosa i syrop na goraczke:confused:
Bo moim zdaniem jest to chore przeciez jej moze grozic zapalenie pluc:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry