Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
susumali babka mi w aptece mowila ze to idzie normalnie myc w cieplej wodzie a zapakowana jest tak bo normalnie sluza jako jednorazowki w przychodniach lub szpitalach i mylam normalnie
susumali z jednej strony masz taki plastik w tej rurce to to nalezy trzymac przy nosku jak sie zmiesci to w dziurce a ta druga rurke wciagaj i niebuj sie gili sie nie nalykasz to wpadnie do pojemniczka . Jak czegos niezrozumialas to napisz
to znaczy jak? jedna rurka w jednej dziurce a druga w drugiej? jak ta rurka bez plastiku wciagac, naciskac ja czy co? ja nie mam wyobrazni do takich rzeczy....
Susumali tam gdzie jest ten plastik przy rurce to wloz to malej do noska a ta druga rurke wez do buzi i wciagaj tak jak bys chciala duzo powietrza wciagnac tylko mocno to zrob