reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

No, po wizycie. Wszystko ok. Młoda waży ok 660 gram, nadal jest dziewczynką i ginka powiedziała, że nawet jakby chciała jajek jej nie dorobi ;-) Na hemoroidy dostałam Cyclo3fort i posterisan. Do zrobienia morfologia i glukoza. Z USG powiedziałabym, że podobna do Mikołaja, więc znowu dzidź podobny do mnie :-p ale się okaże po porodzie :-) IMG 30.09.jpgIMG_30.09-2.jpg

Załączniki

• IMG 30.09.jpg
    IMG 30.09.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 58
  • IMG_30.09-2.jpg
    IMG_30.09-2.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 63
reklama
eh nie dziękuje;p na usg pytałam chyba z tysiąc razy czy aby na pewno nic już jej nie urośnie, także na 10% będzie dziewczynka;p ciesze się jak głupia;D

Kasiekz Aspargin biorę teraz, mówiła, żebym kupiła magnez z b6.
Jezyk nie zapisywała mi wizyty, jak nadal tak będzie to mam dzwonić i iść za 2 tyg.

Wiem, ze mam leżeć i odpoczywać i nic nie robić, ale ciężko przy dwulatce z temperamentem, zresztą same wiecie. A mąż wyjeżdża o 5 a wraca o 19 i tyle jego pomocy.

Sylwi- wiem że jest ciężko cos zorganizować, ale musicie coś wymyslec. Masz może kogoś z rodziny kto by przyjechał i pomógł, nie mowie że ma siedzieć u Ciebie nonstop ale np.przyjeżdżać co jakiś czas na parę dni żebyś odpoczywała i przez parę dni nie robiła praktycznie nic.

Sylwi tylko spokoj, lezenie i odpoczywanie moze zadzialac. Mi w szpitalu mowili zero dotykania brzucha i zero nerwow bo od tego tez sa skurcze. Zobaczysz ze dasz rade i ur8dzisz zdrowego silnego bobasa!!!

Aladynka gratki i powodzenia na obronie:-)

Ja magnezu nie biore. Tyle ze rroche w witaminach jest

Mcpearl super laska rosnie :-)

reklama
McPearl piękna córcia :-)

Sylwi (edit pomyłka nicku :p ) z magnezu polecam cytrynian albo mleczan magnezu - są najbardziej przyswajalne. Łatwo w necie znaleźć który ma też b6 :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry