reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Dobrany, mógłby być większy ale nie mają większych rozmiarów, na szczęście pięknie się ciągnie to wejdzie jeszcze pół kilo cyca extra ;)

Hej dziewczyny.
Ja wczoraj byłam na wizycie. Jak wyszłam to się popłakałam, bo w zasadzie nie wiedziałam na czym stanęło. To znaczy u mnie i Małej ok, tylko jak ostatnio zapewniał mnie, że nie mam się co przejmować porodem, to teraz zamotał mnie tak, że zgłupiałam. On mi proponuje cc 7 stycznia, bo wcześniej to on jest na urlopie i to mam jechać 50 km od Lublina. Nie ważne, że termin mam na 3. A jak zapytałam, co mam robić, jak zacznę rodzić wcześniej, to odpowiedział, że wtedy to mam pomyśleć i jechać do szpitala jakiego uważam. Zbiło mnie z tropu, nie wydukałam nic, tylko potem do mnie dotarło, że tak naprawdę to zostawia mnie na pastwę losu, bo on ma święta. No i się zryczałam.
A dziś M. do niego zadzwonił i podobno pogadali tak, że będzie dobrze. Za tydzień mam się stawić na KTG i mamy obgadać wszystko jeszcze raz i sensownie. Najwyżej podeśle mnie koledze w lubelskim szpitalu. No zobaczymy. Na razie M. mnie uspokaja.

Filipiamama tak jak ostatnio pisałyśmy w beznadziejnym czasie mamy te tp,mnie ostatnio załamał świętami w szpitalu tez wyszłam zła,ale co zrobić:-(życzę Ci aby się ułożyło po Twojej myśli :happy2: i gratuluje ,że wszystko z Wami dobrze

reklama
Do góry