Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie wiem co robic...mam nadzieje ze kiedys jej to przejdzie. smoka ona wogole nie chce, jeszcze bardziej sie zanosi
tez zazdroszcze mamuskom spacerujacym dlugo i z usmiechem na twarzy, u mnie jak tylko wyjezdzam z wozkiem z domu jest ryk i tylko na glowie mam sasiadow...bo ciagle pytaja czemu ona placze
Nie, no takich głupot to już dawno nie czytałamA ja myślę, że dziecko potrzebuje ładnego haftowanego kocyka z metryczką do wózeczka z haftlandia.pl- wyjątkowy prezent na każdą okazję- Szczecin. Haftowane kocyki dla dzieci z imieniem i metryczką, szatki/ dodatki do chrztu, poduszki okazjonalne i ozdobne, imienne body dla dzieci i wiele innych. Wspaniały prezent! ... Wojtuś przestał płakać już po pierwszym spacerze przykrytym tym, że kocykiemPolecam!!

. Nie sadzam go bo to za wcześnie, a leżeć nie chce. Pomóżcie.