Piotrek ważył maksymalnie 9450 gramów...a mierzy sobie teraz niby 73 cm ale takie mierzenie na leżąco to o kant d***...no a teraz to już nie wiem...chyba jak ostatnio dorwałam wage to miał jakies 9100 z czymś...plus minus te 100 gramów bo dwie różne wagi...On wyskoczył z siatek bo on te 9 kilo waży już od1,5 miesiąca....teraz już sie mieści ale jako 5 miesięczny berbeć to 9 było duuuuużodziekuję mamajakty
dziewczyny a jak wody dajecie do kaszki do ktorej napisane jest zeby dac mleka to to nie ma przypadkiem mniej wartosci kalorycznych?? tak sie zastanawiam bo mam taka fajna ale nie weim czy ten moj zarlok sie naje jak dam wody a nie mleka....
czy istnieje wogole cos takiego , no nie wiem tabelka albo cos ile powinno jesc dziecko (na jeden posilek) według wieku i wagi ?? bo na tych moich kaszkach napisane, ze 150 wody i50 kaszki... no i mozna je do 3 lat podawac... to 3latek naje sie tym co polroczniak albo 10kilowy co 7kilowy???
qrczaki adiva to ile ten Twoj Zarazek wazyl?? ze on za siatki wyskoczyl?!
ja myslalam ze moj jest ogromny, teraz wazy około10 kilo i jest na 98centylu... ze wzrostem wystaje za siatke.... no musze przyznac szczerze, ze moj nie ma takich rozbrajających puckow jak Piotrus![]()

Wychodzi na to że mały sobie czeka na resztę dzieciaczków...i dobrze nie będzie tak odstawał od nich :-)
Sukces kolacyjny....zmieniłam mleko na Hipp 2...okazało sie lepsze niż humana a też tak samo gęste...I posmakowało mu...rozbiłam obiadek na dwa mniejsze posiłki czyli danie i deserek a ok 17 dostał podwieczorek czyli jogurcik misiowy z jagodami ( pyyyyycha ) i przede wszystkim...mały chce jeść tylko w łóżeczku już na leżąco przygotowany do spania...wtedy zje wszystko co mu sie poda

Ślicznie wam dziękuje za pomoc :*