reklama
BlackWizard
Fanka BB :)
Ja piętkę chleba już też dawałam kilka razy, za każdym razem był wielki protest jak chciałam zabrać 
No i obiadku dziś nie miałam jak jej dać, bo cały dzień byliśmy w rozjazdach, ryba czeka do jutra, a dziś musiała zadowolić się jogurcikiem, zresztą jej to na rękę było, bo przynajmniej matka jej nie męczyła, że warzywa jadła

No i obiadku dziś nie miałam jak jej dać, bo cały dzień byliśmy w rozjazdach, ryba czeka do jutra, a dziś musiała zadowolić się jogurcikiem, zresztą jej to na rękę było, bo przynajmniej matka jej nie męczyła, że warzywa jadła

pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
Mati też już chlebek zaliczył, oraz Wasę kukurydzianą, fajna sprawa 
. A dziś mu kupiłam rybkę, ale podam, jak się choróbska pozbędziemy...

A u nas klops....mały odrzuca mi butle
Z butelki pije tylko herbatke chociaż zdecydowanie woli kubek niekapek albo szklanke zwykłą....jest problem z mleczkiem na kolacje i z rana...tylko w nocy piję bo na śpiku dostaje...no i bądź tu mądry...fakt faktem że na jedzonku zwykłym wytrzymuje po 8 godzin wiec to sie nawet do butli nie umywa...ale ja nawet nie wiem co mu dać na kolacje...kaszkę na gęsto z owocami? Może byc? qrde zaskoczył mnie tym normalnie 

aga_q
TRZYNASTEGO :)
moja mieścina się rozwija, w sobotę Rossmana nam otworzyli![]()
Mamjakty - w rossmanim są słoiczki - szczególnie dobrze jest zaopatrzony w hippa

co mu dać na kolacje...kaszkę na gęsto z owocami? Może byc?
Skrzat na kolację je gęstą kaszkę łyżeczką.
smakową, lub bezsmakowy grysik kukurydziano-ryżowy i wtedy mu dodaję owoców.
zresztą do kaszki smakowej czasem też dodaję ze 2-3 łyżeczki śliwek jak widzę, że kupale były jakieś twardsze ;-)
kuleczka_ok
Zadomowiona(y)
adiva u Ciebie maly odrzuca butlę, a u mnie Lenucha nie chce cycka między 16 a 21 godziną. Je owszem kiedy jest na "spiączka" o 2 w nocy, 6 rano, 10.30 (wówczas przy nim zasypia) i o 21.30 (też przy nim zasypia).
Muszę pokombinować - ściągnełam mleko i zrobiłam wczoram kaszkę ryżową z bananami - boże jakie słodkie ochydztwo - nie dziwię się ze nie chciała tego jesć
, nawet się nie zagęściło a smakowało jak lukier.
Czekam na zamówione kaszki holle.W ostatnim miesiącu przybrała na wadze 100g - nie chce jeść między 16 a 21, owczem były dni upalne, do tego mamy ząbkowanie (wczoraj strasznie płakała aż dałam czopka przeciwbólowego) i do tego non stop jest w ruchu - trenuje raczkowania - norlanie żywe srebro
Dzis o 16 idę podać z pediatrą
Muszę pokombinować - ściągnełam mleko i zrobiłam wczoram kaszkę ryżową z bananami - boże jakie słodkie ochydztwo - nie dziwię się ze nie chciała tego jesć

Czekam na zamówione kaszki holle.W ostatnim miesiącu przybrała na wadze 100g - nie chce jeść między 16 a 21, owczem były dni upalne, do tego mamy ząbkowanie (wczoraj strasznie płakała aż dałam czopka przeciwbólowego) i do tego non stop jest w ruchu - trenuje raczkowania - norlanie żywe srebro
Dzis o 16 idę podać z pediatrą
BlackWizard
Julka też butli nie chce. Chyba że z wodą to ok, ale żebym dała jej mleko muszę się nieźle namęczyć.
Właśnie dałam Julce słoiczek z rybą. Jej smakowało, ale moja psychika wytrzymała tylko pół słoiczka, bo oczywiście wszystko w koło ważniejsze od jedzenia...
Właśnie dałam Julce słoiczek z rybą. Jej smakowało, ale moja psychika wytrzymała tylko pół słoiczka, bo oczywiście wszystko w koło ważniejsze od jedzenia...
Załamka...w nocy ledwo wciągnał to co mu dałam...Nie jadł od 2 w nocy...Nan'a zjadł 30 ml...bebiko nawet nie pociągnął...humana która teraz pijemy z wielkim ale, ale i tak nie jadł nic...a na obiad pewnie wciągnie podwójną porcje...ja wiem że ząbki upały itd...ale on mi chudnie !! I to coraz więcej...qrde...:-(
reklama
BlackWizard
Adiva moja Julka to zjadła wczoraj o 19 ostatni raz, później dopiero o 8 i teraz te nieszczęsne pół słoiczka. Przerwy między posiłkami robi sobie ogromne, a jak przystawiam jej butle to zaraz wrzask. 
Może to z tym skokiem rozwojowym jest związane?
Już sama nie wiem...

Może to z tym skokiem rozwojowym jest związane?

Podziel się: