Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no i ja jeszcze owocki daję bo ja podaję kaszki bezsmakowe ;-)
Ale był zadowolony z tego powodu ;-)
Boję siię ,że przyjdzie mi walczyć z niejadkiem...A prawda jest taka,że ja juz ja zmuszam do jedzenia...
.
.Black my bez butli od 4 miesiąca...i wątpie,żeby to była kwestia smoczka bo podobnie jak Ty przeszłam z Aventa na TT.z kubka niekapka tez nie chce pićPrincess nie zazdroszczę Ci. Buba ma taki wstręt do butli? Bo coś mi świta, że pisałaś kiedyś, że nawet mleko dajecie łyżeczką. Próbowałaś zmienić butelkę? U nas tak jest za każdym razem kiedy Julka ma dostać mleko w butli Avent. Zmieniłam na Tomme Tippee i wcina aż się miło patrzy. Może i Natalci butelka po prostu nie pasuje?

Może dawaj jej dobrze ugotowane warzywa niech sama smakuje My przerwaliśmy tę praktykę na jakiś czas po operacji Na początku więcej ląduje na podłodze i ubraniu niż w buzi A pije tylko ze zwykłego kubka Dałam mu kiedyś się napić bo strasznie UWAŻNIE OBSERWOWAŁ JAK JA TO ROBIE
może uparuję jakieś warzywka i niech sama sobie podgryza - może jak w tej postaci skosztuje to potem łatwiej będzie dać jej zupkę ... a co do picia, to tez pare razy dałam jej z takiego kubeczka zwykłego i chętniej mi piła niż z kubeczka z ustnikiem
tyle, że też to pare łyków było - ale zawsze coś ;-)