• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wprowadzamy nowe dania do jadłospisu

My też nie czekamy na odbicie, chyba że tak jak napisała Mamjakty Jula bawi się siedząc to się wtedy pięknie odbija, ale w nocy nie noszę jej tylko kładę spać.
U nas czasami się uleje, ale w mikroskopijnych ilościach ;-)

reklama
Ja czekam na odbicie szczególnie w nocy, nie wiem jakoś tak się boję go położyć bez odbicia. Ale nie zawsze sie doczekam wiec jak muszę to kładę go na boczek i idziemy spac dalej.

Wczoraj powaliła mnie moje tesciowa, mały był u niej, dałam słoiczek z obiadkiem, zjadł połowę bo on tyle zjada. No i tu mnie powaliło jak mi mąz powieadział że pół godziny później dała mu mleko 180 bo był głodny. Nie głodny tylko spragniony po obiadku zawsze dużo pije, a na to to herbatka a nie mleko odpowiednia. Dobrze że go brzuszek nie bolał.

Magdzia a może był głodny, u nas jest to samo jak Julka zje tylko pół słoika. Po chwili znów jest głodna i daje jej mleko. Jeśli dałabym jej herbatkę to potrafiłaby wypić i z 200ml, a wątpie, żeby taki maluch potrafił tyle wypić, bo jest spragniony ;-)

Blania przeważnie odbija sobie na siedząco lub jak jest na brzuszku, zero ulewania.

mamjakty Ola na pewno się przekona, widocznie potrzebuję więcej czasu. Dużo cierpliwości Ci życzę.

A dzisiaj Blance pogniotłam widelcem pół banana, starłam pół jabłuszka i wciągnęła.

Dziewczyny nadal podajecie deser jako osobny posiłek? Bo kurcze moja Julka po małym słoiczku np jabłka to za max 1.5 godziny jest już głodna i nie wiem czy zwiększyć jej porcję jabłka czy po prostu jak zgłodnieje dawać mleko.

Deserki z tej serii też nie raz podawałam, to wciagała mi cały słoik. Jednak muszę uważać, bo zawierają kleik ryżowy albo np kaszkę ryżową, a Julka ma problemy z zaparciami, więc jak na śniadanko ma kaszkę ryżową, na obiadek coś z ryżem i do teg dochodzi ryżowy deser, to później mamy problemy z kupą :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry