reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wprowadzamy nowe dania do jadłospisu

Blanka też nie przepada za jajkiem, jajecznicą, jedynie w zupce żółtko zje. Chlebek ostatnio jest beee i wędlinka.
Drugie dania typu ziemniaczek, mięsko, warzywko, ryż, kasza jest beee. Posępi od nas parę kęsów ale jak ma zjeść swoje to nie. Dlatego wciąga zupy każde z mięskiem. Może jak jej więcej ząbków wyjdzie to problem zniknie choć z kawałkami sobie radzi super, od dawna nie ma papek.
Ona jest ciężka na nowości, musi się do nich przekonać. Ona nie ma czasu na jedzenie.

reklama
A ja nie mogę jak moje dziecię nie śpi chipsów zajadać, bo JAcek robi mi wojnę, że chce i potrafi tak płakać, jakby w ogóle od tygodnia karmiony nie był:szok::szok::szok::szok:

Lucy - ja lubuję się w polędwicy sopockiej i Ola też ją je
Anik- Ola je pasztet własnej roboty, jajecznicę na maśle robiłam ale nie bardzo lubi. Wszelki wypieki w tym pączki robi teściowa, więc nie wiem, ale mogę ją zapytać. Wypróbowałam tak jak kiedyś pisałaś o mieszance łakoci i u nas nie wypaliło. Tak jak myślałam wszystko wylądowało na podłodze i była fajna zabawa przy miażdżeniu :wściekła/y:

A Krzyś odkąd chory nie chce jesc nic co nnie jest cycusiem.. Jak wczesniej zjadał słoi 260 to teraz ani połowy 190 zaraz leży i czeka na cyca Kasza jest be chleb wedlina jajo (chociaz dzis troche jajecznicy zjadł) nie mówiac o owocach

cyce mam jak w 3 dobie po urodzeniu;-)

Madziu współczuję, Blanka też mniej je ale robię jej mniejsze porcje a częściej, ja bym zwariowała jakbym miała ją teraz karmić tylko cycem.

Kupiłam mus truskawkowy " Bakuś " Bakomy i sie zawiodłam. Strasznie słodkie, ulepek. Już więcej tego nie kupię. Porzeczkowy trochę lepszy.

Dałam Martusi na drugie śniadanie twarożek wymieszany ze startym jabłuszkiem i (też startym) jednym biszkopcikiem. Bardzo jej smakowało:tak: (mnie też, jak oblizałam łyżkę:happy:). Polecam!

reklama
Do góry