U nas się popierdzieliło :-(. Jak wcześniej Olcia zajadała słoiczki 'po 4 mc' i wszystko było ok tak teraz źle się dzieje. Wszystko się zaczęło po antybiotyku, bardzo ją brzydko wysypało. Teraz nie wiem czy to tylko przez antybiotyk czy słoiczki 'po 5 mc' :-(. Wysypka z buzi zeszła ale jest w okolicy łokci i kolanek. Teraz kombinuję z jedzonkiem, mniej eksperymentów i sama coś staram się upichcić dla małej.
reklama
mamjakty
styczniówka 2009
Kasiu współczuję problemu :-( może faktycznie przygotowane przec Ciebie jedzonko będzie dobrym pomysłem 
u nas dziś była dynia z ziemniakiem - hmm, ja nigdy w życiu nie jadłam dyni i nie wiem jak ona smakuje ale jeśli tak jak ze słoiczka to nie dobra
wiem, że to jest niedoprawione, ale ja osobiście za solą nie przepadam więc używam jej naprawdę w małych ilościach... Oli też nie bardzo to podeszło - a słyszałam, że dzieci lubią dynię
zjadła może ok 1/3 słoiczka...

u nas dziś była dynia z ziemniakiem - hmm, ja nigdy w życiu nie jadłam dyni i nie wiem jak ona smakuje ale jeśli tak jak ze słoiczka to nie dobra

BlackWizard
Fanka BB :)
Moja Jula dynią się zajada, ale na początku też jej nie chciała jeść. Dopiero teraz po 2 miesiącach rozszerzania diety to tego dojrzała i uważa, że jednak da się to zjeść ;-)
Z tym, że niestety - u nas niesamowite zaparcia po dyni ostatnio były i póki co boję się jej dać.
Z tym, że niestety - u nas niesamowite zaparcia po dyni ostatnio były i póki co boję się jej dać.
aga_q
TRZYNASTEGO :)
Oli też nie bardzo to podeszło - a słyszałam, że dzieci lubią dynięzjadła może ok 1/3 słoiczka...
taaa ... ja też słyszałam, że dzieci lubią dynię.
ale widząc jak Skrzacisko ma odruch wymiotny to zwątpiłam.
poza tym - ten słoiczek dynia-ziemniak to ednak smierdzi okropnie ;-)
klaudia011
u nas dynia spasowała....młody ładnie ją wcinał...
ja już też gdzieś stwierdziłam że zapach nie bardzo tej dyni jest...
kupiłam ziemniak- szpinak i chyba pojutrze spróbujemy....ciekawe czy mlody zasmakuje
;-)
ja już też gdzieś stwierdziłam że zapach nie bardzo tej dyni jest...
kupiłam ziemniak- szpinak i chyba pojutrze spróbujemy....ciekawe czy mlody zasmakuje

BlackWizard
U nas po ziemniak- szpinak odruch mega wymiotny. Zresztą się jej nie dziwnię, bo sama też bym tego nie jadła 

aga_q
U nas po ziemniak- szpinak odruch mega wymiotny. Zresztą się jej nie dziwnię, bo sama też bym tego nie jadła![]()
mam ten słoiczek i właśnie rozmyślałam czy aby bo jutro nie otworzyć.
Black - po Twojej rekomendacji chyba jednak nie będę ryzykować i pójdę po marchew-ziemniak, bo dzidziuś go zjada bez robienia scen ;-)
klaudia011
mam ten słoiczek i właśnie rozmyślałam czy aby bo jutro nie otworzyć.
Black - po Twojej rekomendacji chyba jednak nie będę ryzykować i pójdę po marchew-ziemniak, bo dzidziuś go zjada bez robienia scen ;-)
czyli Skrzacik już toleruje co innego niż jabłuszko??!!
ja spróbuje to dam znac jak mój Fifi
aga_q
czyli Skrzacik już toleruje co innego niż jabłuszko??!!
taaa ....
marchewkę

a że w słoiczku marchew-ziemniak marchewki jest 78%, a ziemniaka 10% no to wcina bez symulowania wymiotów ;-)
ja spróbuje to dam znac jak mój Fifi
oooo !!! super !!!
tylko nie wiem czy Filipowi możemy wierzyć, bo on lubi dynię ;-)
reklama
Bardzo proszę o pomoc.Jak się robi tę przeklętą kaszke manną czy na mleku czy na wodzie ,chodz i mi o zwykłą kaszkę manną ,słyszałam ju z tyle wersji ,oszaleć można Wprowadzam córce powoli gluten i nie wiem czy dawac jej tą już z mlekiem chyba hippa czy wzykłą kachę dodac do np.zupki czy ją najpierw rozrobić z wodą .Pokręcone to wszystko
Podziel się: