reklama

Wracamy do formy po ciąży:):)

Inomama Ty chudzinko mnie lepiej nie denerwuj! Jak bym miała taką figurę jak Ty to ptasie jadłabym na śniadanie :-P o ile Szefowa nie miałaby alergii ;-)
Ja już dziś też po ćwiczeniach i godzinnym spacerku na dokładkę. No i spacer drwala na masę, tzn. wnoszenie gondoli z zawartością na trzecie piętro :-P

reklama
A ja nic slodkiego nie moge a pragnelabym baaaardzo choć czekoladke :) ale niestety ta skaza malej wychodzi przez byle go....no. Ostatnio chcialam sprobowac czy nie moge nic kompletnie czy moze cokolwiek w malej ilosci i zjadłam 1/3 paczka. I mala na drugi dzien cala buzia w plackach :/ wiec ja ze slodyczy to tylko zelki od czasu do czasu...

Dobra....zabieram sie na powaznie za diete "od dzis" :p- wracam do wyliczania kalorii i bialka w diecie.
Do silki 3x w tyg, dokladam bieganie 1/tydz. Bede sie starac uruchomic spacery.

Troche sie wczoraj podnioslam na duchu- bylam na badaniu skladu ciala- wyliczyli mi wiek metaboliczny na 22 lata (8 mniej niz mam ;)) wiec stwierdzilam, ze warto sie starac jeszcze wiecej, zeby byc zdrowszym!

I woda....nie wiem- Wy tez macie takie problemy z piciem wody? Ciagle o tym zapominam :(.

Eve - o tak! wody nie lubie i sie zmuszam - ble! gdzie moge sobie zmierzyc wiek???? bo nie wierze metryce wcale!

a ja dzis na wadze 47! wiedzialam, ze te głupie tabletki tak mi nie pozwalaly chudnac!

Inomama gratuluje wagi :). Ja przy swoim wzroscie nie mam co o takij marzyc...i w ogole slyszalam o takiej tylko w basniach o ksiezniczkach ;).

Ja badalam w jakim CentrumPromocjiZdrowia- z polecenia, za darmoszke :).

reklama
my robiłyśmy z pracy takie badania dla aptek i przychodni ... dobrze motywują.... ale kłamia że aż szkoda mi ludzi było co sie badały

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry