reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wracamy do formy :)

Wow Puletta starsz sie:)super to wyglada i pewnie jeszcze lepiej smakuje:)

ja tam dzis rybe do piekarnika wsadzilam i tez zjadlam...jutro pizze robie:)

reklama
Pauletta- ja terz zdałam sobie sprawe jaką to mam wypoziomowaną podłoge;-):laugh2:, teraz waga stoji w jednym miejscu.
kurczaczek wygląda smakowicie, ja na jutro zaplanowałam własnie kuraka, dzisiaj była rybka
Rety kobito gubie sie juz gdzie i co pisałam do Ciebie, za duzo watków dukanowskich:-p;-):-)
Kasiuleczka- narobiłaś smaka tą pizza, a teraz straszysz ,ze bączki bedziemy hehe:-)
ewelcia, chlebek pierwsza klasa, rewelacja. No i ja właśnie z wielgachna prosbą, skoro podpowiedziałas że moge chlebki mrozic, to czy moge prosić o przepisik, zeby były takie duze proporcje. Sorki wielkie, ale mnie to trzeba jak krowie na rowie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
mikimauro no pizza pyszna byla ( tylko ze ja tak dawno nie jadlam pizzy i lakomstwo wygralo ze mná a poxniej umieralam-ojjj straszne to bylo) dzis juz obiadek zrobilam leciutki piers gotowana+ salateczka z tunczyka, jajka i ogórka kiszonego.
Tylko nie mam pojecia co jutro bede jesc.Moze jakies nalesniki umiksuje.
Ewelcia no chlebek to super wyszedl taki duzy. ja ostatnio kupilam oterby w Pl sklepie ala jakas masakra , pudelko duze a w srodku jakby kot naplakal moze ze 6 lyzek otrebów- wiec wole kupowac w super valu.

To ja sie tez przylacze..na dunkanie jestem od 1 stycznia(noworoczne postanowienie:tak:) i jak na razie z wagi 78 spadlo na 72,jeszcze 7kg do zrzucenia.W kazdym razie wchodze juz w 10:-).tez dzis upieklam chlebek-zrobilam go tak na keksowke dalam :szklanke otrebow owsianych,pol szklanki pszennych,pol szklanki skrobii kukurydzianej,2 lyzeczki proszku do pieczenia,serek wiejski light z tesco(ok.3/4),150g jogurtu naturalnego,3zoltka.Wymieszalam to wszystko,dodalam przypraw .potem ubilam piane z bialek i polaczylam delikatnie.Pieklam kolo godziny w 200stopniach.Zjadlam trzy kromki z musztarda i poledwica sopocka-pycha:-D.Otreby kupicie w kazdym Dunnsie i tesco-duza paka ok,2E.ja kupuje z Flahavan's oat bran,a z Odlumsa wheat bran,a skrobie kukurydziana z Shamrock-cornflour-niech nie zmyli Was nazwa,bo to jest skrobia,a nie maka.Mleko odtluszczone tez kupilam u mnie w Dunnsie-marvel-dried skimmed milk less than 1%fat.

Halo halo jest tu kto???:confused2: i dzisiaj sobie zaliczyłam marszo-bieg i tak jak założyłam doszłam do kolejnego celu trochę dalej i muszę przyznać że dzisiaj już było łatwiej jak wczoraj :tak: a do tego się nafutrowałam na noc bo przypomniało mi sie że nei zjadłam otrębów więc owsianka poszła w ruch i do tego muffinka z wędlinką i serkiem :sorry:ehhh a teraz leżakuję i spijam butlę z wodą :-)

Pauletta ja jestem:)

ja sledzia zjadlam na noc:rofl2:

u kawalek chlebka wczesniej...

ja juz mam dosc wody...latam na gore do kibelka non-stop

Puletta dizs wciagnelam szynke zapiekana z jajkiem i pomidorem w piekarniku mniam...
Mam kapusniak z niedzieli i bede robic pizze:)//mam tez kawalek ciasta marchewkowego,ktore pieklam w niedziele a wczoraj nie jadlam bo mialam bialko.

Ja na dole siedzialam...a kibelek mam tylko na gorze:sorry2::baffled:

Mam inny problem od piatku sie nie wyproznialam:-:)baffled:
tamtym razem nie mailam takiego dluuugiego zastoju.
Przez to waga mi nie spada...tzn mam dzis 58.8kg..ale suwaczka nie zmieniam....

reklama
Witajcie dziewczyny:-)

Ja dzisiaj mega zaganiana, sprzątanko w toku bo inspekcja bedzie [ mamusia przylatuje w pon.;-):-p] Wpadłam zerknąc co u Was kobitki, jak samopoczucie???
Ja dzisiaj na obiadek jak mowiłam kurak z pieca. Na sniadanie zjadłam dwa jajka na twardo i teraz klikając wciągłam plasterek polędwicy z indyka. Kompletnie nie jestem głodna, oby mi ten zapał pozostał do celu:tak:

Pauletta
- miałas rade z piciem wody, zdecydowanie za mało piłam, teraz chodze ze ścierą i butelka wody przy tyłku. Rano jak wstałam tak mnie jakoś pociągła prawa nerka [ ale tylko przez chwilke] wystraszyłam się mimo to i chleje ile wlizie :-p

Ewelcia
- moze Xenną się poratuj, albo najpierw jakąs herbatką rozluzniającą.

Do góry