Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
, teraz waga stoji w jednym miejscu.
;-):-)

) i jak na razie z wagi 78 spadlo na 72,jeszcze 7kg do zrzucenia.W kazdym razie wchodze juz w 10:-).tez dzis upieklam chlebek-zrobilam go tak na keksowke dalam :szklanke otrebow owsianych,pol szklanki pszennych,pol szklanki skrobii kukurydzianej,2 lyzeczki proszku do pieczenia,serek wiejski light z tesco(ok.3/4),150g jogurtu naturalnego,3zoltka.Wymieszalam to wszystko,dodalam przypraw .potem ubilam piane z bialek i polaczylam delikatnie.Pieklam kolo godziny w 200stopniach.Zjadlam trzy kromki z musztarda i poledwica sopocka-pycha
.Otreby kupicie w kazdym Dunnsie i tesco-duza paka ok,2E.ja kupuje z Flahavan's oat bran,a z Odlumsa wheat bran,a skrobie kukurydziana z Shamrock-cornflour-niech nie zmyli Was nazwa,bo to jest skrobia,a nie maka.Mleko odtluszczone tez kupilam u mnie w Dunnsie-marvel-dried skimmed milk less than 1%fat.
i dzisiaj sobie zaliczyłam marszo-bieg i tak jak założyłam doszłam do kolejnego celu trochę dalej i muszę przyznać że dzisiaj już było łatwiej jak wczoraj
a do tego się nafutrowałam na noc bo przypomniało mi sie że nei zjadłam otrębów więc owsianka poszła w ruch i do tego muffinka z wędlinką i serkiem
ehhh a teraz leżakuję i spijam butlę z wodą :-)

ja do kibelka mam 2 metry tylko wyskakuję z łóżeczka i jestem 

] Wpadłam zerknąc co u Was kobitki, jak samopoczucie???