Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Wchodze na wage a tam dupa blada tyle samo cały czas. Nie wiem co mam robić. Generalnie dzisiaj mogła bym zjesc już sałatke jakąś, ale normalnie sie boje, jestem załamana , wyć mi sie chce. Nie chce wazyc 100kg. to mnie wykańcza, nie moge sie pogodzic z tym. Mój maz wazy 61 kg, wyglądamy jak Flip i Flap
.Nie planuje juz wiecej dzieci, wiec moge podrasowac sobie organizm, oby tylko te pare kilo zgubić. Normalnie mam ochote przerwac dukana i zrobic sobie głodówe na przemian z przeczyszczeniem , juz nie wiem , zaraz sfiksuje:-(kochana dwa dni zastoju to nic...ja mialam 2tyg,ale dietkowalam dalej...teraz od piatku mi spadlo 0,6kg...i ja sie ciesze bo wiem ze dojde do upragnionej wagi.Rzeczywiście potrafi zwiększyć motywację :-):-):-):-)
A mi waga stanęła jak wryta i nie chce się ruszyć od dwóch dni![]()
Moze musisz jesc wiecej....ja generalnie jem sporo,tzn czesto ale w malych porcjach...potrafie po 23 wciagnac jajko np.albo sledzia w occie i ide spacwitajcie dziewczynki
Pauletta- u mnie tez waga stoji, zgubiłam tylko 2 kg. Jestem załamana. Wczoraj wlałam w siebie te 2 litry wody, zjadłam bardzo mało, dzisiaj jeszcze nic nie jadłam.siusiałam tyle razy co piłamWchodze na wage a tam dupa blada tyle samo cały czas. Nie wiem co mam robić. Generalnie dzisiaj mogła bym zjesc już sałatke jakąś, ale normalnie sie boje, jestem załamana , wyć mi sie chce. Nie chce wazyc 100kg. to mnie wykańcza, nie moge sie pogodzic z tym. Mój maz wazy 61 kg, wyglądamy jak Flip i Flap
.Nie planuje juz wiecej dzieci, wiec moge podrasowac sobie organizm, oby tylko te pare kilo zgubić. Normalnie mam ochote przerwac dukana i zrobic sobie głodówe na przemian z przeczyszczeniem , juz nie wiem , zaraz sfiksuje:-(
a teraz wcinam ptasie mleczko z galaretką i następnym razem muszę dać mniej żelatyny za bardzo mi się ścięło
ale i tak jest pyszne :-)
na tym dietka polega aby jeść ale tylko to co dozwolone ;-) i nie poddawaj się na tej dietce nie ma jakiś super szybkich spadków małymi kroczkami do przodu cierpliwości
gdybyś szybko wagę zrzuciła skóra by nie nadążała się zbijać i dopiero byłby klops
bo co z tego że waga niska a Ty byś musiała fałdy skóry po kieszeniach upychać
;-);-);-) także cierpliwości kochana dzisiaj ostatni dzień uderzeniówki jutro warzywka
i postanówmy sobie jutro rano ważymy się ostatni raz co by wiedzieć z czym zakończyłyśmy fazę I a później będziemy się warzyć tylko i wyłącznie po proteinkach w pierwszy dzień warzywek 

mniej stresu będzie