reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wracamy do formy :)

reklama
PAuletta dzieki za rady:)hehe jak wsio blenderem robie tak o tym nie pomyslalam:)
chociaz wczoraj mielone blenderowalam do krokietow ale podsmazone lekko ;-)

ooo i ja skorzystam z tych rad, bo machiny do miesa nie mam, a blender mam tyle ze maly i nie wiem czy da rade, ale spróbuje bo ostatnio to robilam galabki z piersi z indyka i zamrozonego cyca ponad godzine scieralam na tarce juz nie wspomne o tym ze prawie sobie palce odmrozilam!!!!!

Mikimauro!!!????

Wlasnie ptasie mleczko mi sie studzi;-)na razie rozowa czesc...podzielilam na 3czesci...1-biala,2-rozowa,3-brazowa:)

tamtym razem nie mialam ochoty na takie wynalazki a teraz jakos mam!!
moze dlatego ze od wczoraj mam@???

a mi się trufelki z nutelli chłodzą :-) ptasie mleczko jeszcze mam ;-) leczo zrobione kalafiorowa zupka tyż ( jej już prawie nie ma :sorry:) produkty na gołąbki kupione jutro będę pichcić i wiecie co już mi się odechciewa warzywek za dużo kombinowania :confused2::sorry::sorry::sorry:
Ewelcia pewnie to przez @ ;-)

Mikimauro?!?!?!?!?!?!

jestem, jestem....hehe

witam dukanowki:-):-):-)

Jak samopoczucie???
, bo u mnie o niebo lepiej.:-) Wczoraj mialam mega kiepski dzien , ale sie nie poddalam. Choc na wieczor trafilam na forum, na ktorym bylo mnostwo dziewczyn ktorym ta dieta nie pomogla, czytalam i chlipalam. Normalnie wziasc kija i dobic. Ale pozniej znalazlam temat z przyczynami tych niepowodzen [ no i swiatelko w tunelu:eek:]
tak czy innaczej , nie grzeszylam , a nadal dukalam wiernie.
Dzisiaj rano po porannym siusiu wchodze na wage, a tam 101kg:szok:. trzy kilosy do przodu:-(. dobrze ze podparlam sie o sciane ,bo bym chyba fikla jak nic.
Ale jak sie okazalo, mam poprostu popiepr***** wage, tak to jest jak sie kupuje tanio i badziewie. Moja kolezanka [ zawzieta dukanowka] weszla na wage i mowi ze to zart, bo pokazuje 3-4 kg wiecej [ i znowu swiatelko w tunelu;-)]. Tak wiec, nadal jestem z Wami kochane, dzisiaj byl zwarjowany dzien, nie mialam czasu klikac zWami, ani nawet jesc,:-p dzisiaj zjadlam rybke wedzona z salatka [ no i tu chyba przegielam, bo to salatka ze sloika z papryka i pomidorkiem marynowanym:zawstydzona/y:] zaraz poszperam na forach, czy mi bylo mozna ta salatke, oby tak:zawstydzona/y:.
Bylam dzisiaj na zakupach, wiec gotowanko mnie czeka, dzisiaj pieke pizze i kurak mi zostal [ kawalek] , cos sobie wymysle, a no i ewelcia tym ptasim mi smaka narobilas, chyba sie skusze.
dziewczynki milego wieczorku zycze, ja uciekam bo roboty mam ze hoho...
do milego klikania:tak::-)

Mikimauro i inne dziewczyny ale wiecie że jak sie ważycie to nie na dywanie czy innych, tylko na twardej , płaskiej powierzchni, bo wtedy dokładny wynik jest:)

Kamcia wiemy,wiemy:tak:;-)

Mikimauro super ze sie nie poddalas i dukanujesz dalej:)oby tak dalej:)

Ptasie mleczko wyszlo pyychhaa!!!
a jeszcze mnie naszla ochota na jajecznice...podsmazylam cebulke z pomidorem i pieczarkami i wbilam jedno jajko i trocje warzywka wsypalammniam!!!

Pauletta jestem na 1/1 i jak gotuje cos w dzien warzywny np.kapusniak to chowam do sloikow i pozniej otwieram ,to samo z leczem robie.
Kiedys jak robilam pomidorowa z malymi pulpecikami to tez do sloika i na pozniej.
Lubie tez zupke wielowarzywna:)
Ogolnie nie mam problemu w dni warzywne-zawsze cos wymysle.

Na jutro planowalam pulpety w sosie koperkowym ale zapomnialam kupic jogurt naturalny - no chyba ze rano do Lidla pojde!
Chodza za mna rowniez kluski leniwe i mam ser-wiec albo to albo to zrobie:)

Ewelcia oooo dzięki jutro rano jajówa na pomidorach :-):-):-)
Mikimauro no w końcu ile cię trzeba wywoływac co????:wściekła/y:;-);-) nie no super że się nie poddałaś a Ty nie zaczęłaś dzisiaj P+W?? jak tak to nie masz się co przejmować tą sałatką;-);-)

reklama
Pauletta jak tam jajowa??:-D

ja leniwe w planach,ale nie wiem co z tego bedzie bo tez jogurt potrzebny a pada deszcz ...do Lidla nie pojde w taka pogode a M nie ma:baffled:

Mikimauro jak tam Uciebie???

Waga na razie mi stanela i stoi/...pewnie przez @:)

Do góry