reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wracamy do formy :)

Mikimauro xenna mi juz nie potrzebna na szczscie:-p:-D

Pauletta pieczesz chlebek?

mi wlasnie pizza w piekarniku dochodzi...

reklama
Hejka
Jeśli chodzi o diety to oglądałam wczoraj film super size me , koleś jest na diecie Mc Donald przez miesiąc , i efekty są tego bardzo złe- polecam!!:)

ewelcia nooo na mnie na szczescie dzialajá otreby:-D:rofl2:a najbardziej te pszenne:rofl2:
i jak tam pizza wyszla???
ja dzis tylko nalesniki , za to jutro bede gotowac rosolek na zoládkach- tylko ze jutro mam same bialka wiec warzyw nie moge jesc i mam dylemat z czym te zoladki skosumowac.:baffled:
P1050209_zmniejszacz-pl_834464.jpg

Kasiuleczka nalesniki wygladaja przepysznie:)
Pizza wyszla pyyyyszna...M mi kawalek zjadl,a Szymko siedzial kolo mnie i wcinal ze mna:)caly czas pokazywal ze jest pyszna i mowil mnim,mnim:-D
Jak zobaczysz ze wyciagam pizze to zaczal wolac kan,kan,kan(cola):-Dwidzial nie raz jak m jadl pizze i popijal cola;-):-D

ja jutro chyba leniwe zrobie...a moze nalesniki???

Pauletta ja kiedys ogladalam jakis program w ktorym koles jald przez jakis czas tylko rzeczy z McDonald i strasznie tyl...wiec moze Kamcia to samo ogladala:)

Jak tam chlebek>?>????

Pauletta no właśnie żadna dieta hah można sie zniechęcić do żarcia z Maca i ogólnie fastfoodów. Obejrzyj sobie:)

Kamcia mnie nawet praca w McDonaldzie nie zniechęciła do jedzenia tam :sorry2::-D:-D:-D
ewelcia chlebka niet :no: nie miałam czasu a później jak mnie kryzys naszedł i myślałam że w sklepie pochłonę półki ze słodkim to zrobiłam kuleczki czekoladowe z otrębów no i ptasie mleczko się chłodzi i galaretka truskawkowo-waniliowa :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja dziś na obiad zrazy drobiowe i sałatka surimi ;-) a na kolacyjkę maklera wędzona :tak: a na śniadanie roladki ....wiecie że ja nie przełknę śniadania jeżeli nie popijam wszystkiego colą:confused::dry: no nie przejdzie skubane przez gardło :sorry2::sorry2::sorry2:
A jutro chyba naleśniki sobie trzasnę :-)

A ja dzis nutella sie objadlam,calej nie dalam rady,wiec zrobilam z reszty trufelki,beda na jutro do kawki:-)

Pauletta widze ze Ty niezly lasuch na slodycze jestes:)
ja nie mam z tym problemow...jak juz zaczynam dietke to koniec ze slodyczami i tyle.

Co do popijania to ja sniadanie to popijam zielona herbata...zreszta ze 3 kubki wypijam dziennie,do tego ze 2 lub 3kawy i woda!!!

Kupilam wczporaj zielona herbate z malina...nawet niezla!

Raz jak zrobilysmy z kolezanka popijawke to pilysmy wodke z cola diet:-D:-D:-Dbo ja bylam na Dukanie i ona tez...do tego przegryzalysmy peiczonym kurczakiem i sernikiem-dietetycznym:-D

reklama
Do góry