Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ms.marple ja wlasnie przez ten problem zakonczylam Dukana....![]()
babka dziś do mnei a aptece mówi "ale proszę tego używać w małych ilościach" ja " no zdążyłam zauważyć" ona " acha to wie pani o czym mówię aby nie przesadzać z jego używaniem" ja"oj tak" 

to chyba przez to że mi tak szybko waga spadła siet i zasiadłam na laurach wrrr muszę się ogarnąć niech mnie ktoś zasadzi kopniaka w cztery litery
ewelcia???

no wczesniej na Dukanie..a teraz na "ONZ" odchudzanie na zawolanie...ewelcia a na jakiej diecie jesteś? byłaś?

dobra ta pani w apteceDziewczynki na zaparcia polecam wam zrobić majonez z oleju parafinowegobabka dziś do mnei a aptece mówi "ale proszę tego używać w małych ilościach" ja " no zdążyłam zauważyć" ona " acha to wie pani o czym mówię aby nie przesadzać z jego używaniem" ja"oj tak"
Ja dietuję ale cuś sobie pofolgowałamto chyba przez to że mi tak szybko waga spadła siet i zasiadłam na laurach wrrr muszę się ogarnąć niech mnie ktoś zasadzi kopniaka w cztery litery
ewelcia???
![]()

wie ze poslizg niezly

..
ewelcia nie wiedziałam, że już wklejałaś bo bym sobie poszukałams.marple zaraz wkelje jeszcze raz...pare stron wczesniej wklejalam alepewnie nie chce ci sieszukac

powiedz proszę, jakie są efekty na tej diecie? bo bardzo pociągająco wygląda
muszę poszukać coś w necie 

...po drugiej turze mialam 1,8kg mniej,ale ...tu juz oszukalam,kielbasy sie najadlam z grilla
....
...a teraz do 3 tury zabieralam sie od 3 dni...
i coli
i dzis niby zaczelam,ale co dalej bedzie?nie wiem?mamy weekend