Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a teraz ostatnio byłam na przerwie i jakoś wrócić nie mogę
musiałam zpauzować bo się cholernie przeziębiłam i jadłąm cokolwiek byle by siły utrzymać a później święta...urodziny synka... i tak jakoś nie mogę wrócić na właściwy tor ale nie to że tak całkiem się poddałam o nieee głównych zasad się trzymałam jak brak chleba ziemniaków ryżu ale na słodkości sobie pozwalałam ale tylko domowe wypieki żadnych batonów

i przytyłam tylko pół kg w miesiąc a jak zaczęłam się trzymać zasad III fazy schudłam już kg ;-)

agness- bardzo motywujace! serio dzieki. ja dzis 4 samych P ale nei jest tak zle ostatnim razem bylo gorzej, jakos duzo ganiam przy dziecku i nie ma czasu myslec...tylko wieczorem dopada chandra na cos zlego;-)
martwi mnie tylko jedna rzecz zauwazylam ze wiecej wlosow mi wypada tylko nie wiem czy to wplyw diety czy moze po ciazy stymze od porodu minelo 3 miesiace...milyscie takie objawy?

chyba powinnaś przyjmować jakieś witaminy bo ta dieta nie ukrywajmy, jest niezdrowa ja przyjmuję różne witaminy i minerały mimo, że D pisał,że nie ma potrzeby.. jednak myślę, że trzeba