reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wracamy do formy :)

Hej mam pytanie do dziewczyn które mają już jakieś doświadczenie w dietkowaniu :cool2:.
W sumie trzymanie diety idzie mi nie najgorzej. Problem pojawia się przed miesiączką. Chodzę poddenerwowana i ciągle coś podjadam. Wściekam się sama na siebie ale nie mogę się powstrzymać:sorry:. Czy może któraś z was zaobserwowała coś podobnego i zna jakiś sposób radzenia sobie z tym???

reklama
Samara ja czasem mialam too samo a jak jeszcze mi sie spozniala to tym bardziej ;/
A wiec zaczelam jesc slonecznik i pestki z dynii :)) Zajume sie tym i mi minnelo i juz czegos takiego nie odczuwam :))

PS jedzenie ziarenek jest tez dobre dla paznokcio-zercow :))

Hej mam pytanie do dziewczyn które mają już jakieś doświadczenie w dietkowaniu :cool2:.
W sumie trzymanie diety idzie mi nie najgorzej. Problem pojawia się przed miesiączką. Chodzę poddenerwowana i ciągle coś podjadam. Wściekam się sama na siebie ale nie mogę się powstrzymać:sorry:. Czy może któraś z was zaobserwowała coś podobnego i zna jakiś sposób radzenia sobie z tym???
też tak mam właśnie:)wtedy właśnie kupuje słonecznik żeby sie czymś zajać:crazy:

a ja to przed @ mam ochote na slodycze hihihih ale jak wiem ze bede miala to nie kupuje poprostu a do sklepu specjalnie po batonika mi sie nie chce isc hihihi
a u mnie 3kg mniej :-)

brawo justysia ty mnie zmobilizowałaś i jestem od pon na SB:tak: też bym chciała już jakieś rezultaty zobaczyć ale zapomniałam się zważyć rano:-D:-D na razie jest znośnie ale już się nie mogę doczekać kiedy przejdę na drugą fazę bo wtedy już luzik:tak::tak:i tylko żal tych odrobionych kilogramów w PL:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A na czym polega ta dieta SB???
Justysia wielkie gratulacje. :-p

Już doczytałam:-) Brzmi nieźle ale te 2 pierwsze tygodnie......Brrrrr

Ostatnia edycja:
Bozenka ja w poniedzialek koncze pierwsza faze ale jutro pewnie sie nie powstrzymam od jedzenia hihihihi a tak w ogole to w ogole nie chce mi sie jesc dzisiaj tylko serek wiejski light i nic wiecej nie zjadlam a glodna nie jestem:-)
dzieki za gratki dziewczynki :)

reklama
No ja niestety zaliczyłam fallstart bo po wstaniu rano odrazy odruchowo zjadłam płatki z kefirem :rofl2: A, że zawsze zaczynam od poniedziałku ( w niedziele jest ważenie i mierzenie ) wiec kolejne podejście w ten poniedziałek.:tak: Tylko, że tym razem przygotuje sobie jadłospis :cool2: Próbuje też męża namówić na dietę ale jakoś mi nie wychodzi. Nie mogę go nawet na wagę zagonić. On twierdzi, że waży 73kg:eek: a na moje oko to waży już ponad stówe:shocked2:

Do góry