reklama

Wracamy do wagi

u mnie 6 kg mniej, nawet może 6100g :-)

Menu wczorajsze i dzisiejsze prawie takie samo więc:

śniadanie: pół makreli wędzonej + 1 kromka pieczywa pelnoziarnistego + rzodkiewki
przekąska: rzodkiewki + 2 plastry wędliny + kawa ze śmietanką ;-)
obiad: zupa jarzynoa na kurczaku (kalafior, brokuły, fasolka) - ugotowałamteż sobie kika żołądków kurczakowych i zjadlam ale nie wiem czy można - mam już dosyć piersi z kurczaka
przekąska II: wczoraj 10 migdałów. dziś - kawa ze słodzikiem i mlekiem
kolacja: wczoraj: wędlina + pomidor, dziś - jajaecznica z 2 jajek z cebulą i fasolką szparagową :-)

reklama
u mnie prawie -8kg:)

Dzisiaj:
sniadanie - 2 kromeczki pp z serkiem topionym light, wedlina i pomidorem
przekaska - kefir
obiad - losos z brokulami
przekaska - jablko
kolacja - leczo + 1 kromeczka pp

Kolejny dzień diety, 6,5 mniej na wadze i dziś trochę pogrzeszyłam ale miałam taki jakiś dziś dzień, że chciało mi się nawet słodyczy....

Śniadanie: pół makreli wędzonej + 1 kromka pp + rzodkiewki
przekąska I: 3 mini kabanoski peperonii + pomidor + rzodkiewki
obiad: 2 jajka sadzone + szpinak z czosnkiem i śmiataną
przekąska II: szklanka kefiru 0% + 10 migdałów
kolacja: 2 plastry wędliny drobiowej + 3 mini kabanoski + kawałek sera twarogowego 0% + pół pomidora

a teraz moje grzeszki: 3 łyżeczki ciasta tortowego i chyba ze 30 paluszków solonych:sorry::sorry::sorry::sorry:

pytani do znawczyń diety SB ( Misialina, Trasia) - wiem, że można ryby ale czy można wędzone???

U mnie waga przedciążowa zbliża się WIELKIMI KROKAMI :-)

MENU WCZORAJ:
śniadanie: jajecznica z dwóch jajek + 1 kromka pp + rzodkiewki
przekąska: jabłko
obiad: gotowana pierś z kurczaka + brokuły, kalafior, brukselka i fasolka szparagowa z patelni
przekąska II: szklanka kefiru 0% + 10 migdałów
kolacja: 3 plastry wędliny + pomidor z ogórkiem

MENU DZIŚ:
śniadanie: jajecznica z dwóch jajek z cebula, papryką i plasterkiem wędliny + rzodkiewki i 1 kromka pp
przekąska: szklanka kefiru 0%
obiad: gotowana papryka faszerowna mięsem mielonym z kurczaka + szłatka z pomidora, cebuli z octem
przekąska II: 12 migdałów + szklanka kefiru 0%
kolacja: 3 plastrki wędliny +ogórek świeży + rzodkiewki i zjadłam kaalek pasztetu ze śliwką....ale był pyszny...szok!

edytuję menu :-)

Ostatnia edycja:
Doris Tobie najbardziej kibicuję, dziewczyny nie obraźcie się, ale jakoś siebie do Doris porównuję, tylko mi ciężko ze słodyczy zrezygnować a Doris z czego innego:tak: Więc tym bardziej podziwiam i gratuluję!
A trasia już się nie odchudza hehe;-)

reklama
Tak czytam o tej Waszej diecie i się zastanawiam, czy też nie zacząć. Efekty jak u Was widać są duże, tylko boję się, że nie wytrzymam bez owoców i pieczywa... A zaraz zaczyna się sezon truskawkowy...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry