reklama

Wracamy do wagi

martadelka a ty piekna filigranowa kobitka jesteś, wiesz? Nie wymagaj od siebie za dużo i ciesz sie tym, co masz:) haha wiem wiem, łatwo się mówi :-D

mamaMatiego ja niby schudłam i przed drugą ciążą ważyłam kilka kg mniej niż przed pierwsza... ale dalej daleko mi do wagi chociaż akceptowalnej. W ogóle mam takie zniszczone ciało, pełne rozstępów, wiszace, naprawdę masakra:( U mnie rzeczywiście bardzo duzo dało karmienie piersią, karmiłam niecałe 7 miesięcy i w zasadzie to pozwoliło mi wrócić do wagi sprzed ciąży.
Zakładam, że po porodzie karmię i idę na SB w wersji odpowiedniej dla mamy karmiącej.

reklama
trasiu kochane dziewczę z Ciebie, ale jak się ma coś w głowie to ciężko wytępic (dokładnie tak, jak piszesz), a wobec siebie zawsze byłam wymagająca. Ja karmiłam 11 miesięcy i jak najbardziej dużo mi to dało jeżeli chodzi o spadek kg:tak:

michałki mniam mniam zwł te białe

mamoM to pełna mobilizacja i działaj!!!:tak:

traschka w mojej wyobraźni michałki i te rogaliki smakuja bosko:-D
martadelka taki mam właśnie plan - odstawienie niezdrowego jedzenia, codziennie 2 razy dziennie ćwiczenia, w weekendy bieganie (w tygodniu niestety nie dam rady :-(), czytam o tej diecie south beach, ale kurcze nie wiem czy wytrwam...

Ja ważę coś pomiędzy 59 a 61 ( codziennie inaczej) a waga sprzed ciaży?? 54 kg! I nie mogę do nich zejść, długie karmieni- 11 m-cy też jakoś nie pomogło...

oj, wierzcie mi że karmienie działało na pewno. Po prostu nie wiecie co by było gdybyście nie karmiły. Znam kilka takich osób i one rzeczywiście nie zrzuciły NIC po ciąży, tak jak pisała Mama Matiego. U nas jednak troche spadło, prawda?

popieram traschke napewno karmienie dużo daje, ja po miesiącu karmienia piersia ważę tyle samo co po porodzie, moze z 1kg mniej :-(
ja przed ciążą (na pierwszej wizycie przy ważeniu) ważyłam piękne 52kg oj jak tęsknie za tamtymi czasami :-(

reklama
nieprawda, mi spadło 10 kg w pierwsze 3 dni po porodzie a potem praktycznie nic!! od kiedy Miesio ma 2 mce do teraz tyle samo ważę a karmiłam 11 m- cy!!!!!!

Może niektórym coś daje, ale mi nie.

Mrsmoon, ale Ty laska, chyba wyższa jesteś id dlatego przy tej samej wadze Ty wyglądasz jak lachon a ja ... hehe, daleko mi do lachona...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry