reklama

Wracamy do wagi

Doggi a czemu sb Cię w deresję wpędziła??? a może jak rzucę słodycze i jedzenie po 20, to wystarczy?? nez sb?? bo ja chyba nie dam rady bez truskwek:-(
Nutria, jak u Ciebie???

reklama
uważam, że słodycze jak najbardziej dadzą już efekt (przynajmniej tak zawsze u mnie było);

ja, odkąd odstawiłam Leosia całkowicie (tj. w majówkę), mam 1-1,5 kg na plusie i coś widzę, że chyba tak zostanie; nawet nie to, żebym to jakoś szczególnie uciążliwie odczuwała, no ale zdziwił mnie ten fakt;

Doris gratulacje!!! piekny wynik, super, że tak wytrwale trzymasz się na diecie:-):-):-) a jak to jest z końcem sb, tzn czy jest taki moment, że mozna jeść wszystko czy to jest dieta na całe życie?
ja mam minus 2kg, jeszcze 2kg i będę miała wagę sprzed ciąży, ale teraz czekam na okres więc cięzko z odmówieniem sobie słodkiego:zawstydzona/y:

u mnie -1,5 na diecie doggi + prawie 2ga faza SB. Znaczy odstawiłam słodycze i pieczywo, ale już płatki owsiane z jogurtem rano zjadam.
Nie potrafię odstawić ziemniaków i marchewki i buraków i kalafiora naraz... i tu padam niestety w kwestii SB :(

u mnie same słodycze nie działają, bo zamiast czekoladki zajadam się miliardem innych rzeczy.. :(

Ja dalej na SB...u mnie już prawie 10 kg na minusie....

Doris gratuluje....piękny wynik

Dziewczynki diete SB musicie przesrzegać rygorystycznie...nie ma że pozwole sobie na to czy tamto a reszta SB...to nie działa wtedy

misia gratuluje !!

ja za cienka jestem na SB :)

ale nie jem pozno, obiad jest ok 15 a nie 22 :) no i pepsi odstawiłam i w 5 dni mam - 3 kg a przy tym nie jestem głodna ani głowa mnie nie boli :tak::tak:

jak waga przestanie leciec to bedzie trzeba jeszcze ruch do tego dołączyc :zawstydzona/y:

reklama
Misia, Doris wielki szacun !!! Ja kilka dni tej diety i chodziłam załamana i zdepresjonowana wypiłam colę i mi przeszło :D

Aestima ponoc deprecha może byc bo węglowodany się wyklucza i prez to spadek kondycji fizycznej i psychicznej... piszą nawet że w pierwszej fazie diety człowiek może byc zmczony... i u mnie zmęczenie pojawiło się już po jednym dniu i źle się z tym czułam... Dlatego najlepsza dieta to... NIE ŻRYJ TYLE BABO ;) ja ostatni posiłek jem około 19.30 regularne w miare posiłki, słodycze jem odświętnie (chyba że mówimy o tortach od Sowy to to jest składnik mojej diety :P) i cóż ja najpierw sport jakies fitnessy i inne pierdutki, ale że czeka mnie operacja kolana to musiałam zaprzestac i robie 15km dziennie spacerów... i Już mam 56,5kg :D czyli -2kg przed ciążą 58,5 :D więc prze-ko-zak :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry