Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
żartujesz chyba, po zdjęciach w życiu bym nie powiedziała ze masz 30lat? wygladasz bardzo młodziutkobuahahahahahaha 30 lat stuknęło mi w styczniu![]()
Aestima i martadelka - rzeczywiście wyglądacie baaardzo młodo
ale ja wiedziałam, ile macie lat, więc w szoku nie jestem;-)
zapraszamy :-) bedziemy sie nawzajem mobilizowacAestima, mamaM może i ja się przyłączę do sb? tylko jak ostatnio w sb zaczęłam, to zjadłam jajecznicę, a za godzinę delicje - pół paczki...![]()
Ty naprawdę jesteś laska!!!!!!!!
Ja wybieram dietę doggi, ale zmodyfikowaną, czyli jeść mniej, pić wodę i zero słodkiego, chleba, ziemniorów, ale owoce jak najbardziej tylko mniej. Sałatki na kolację- ok 18, sniadanie jajko i warzywa, trchę wędliny, sera na obiady zapiekane mięso i warzywa, surówki, sałatki. Kawa z mlekiem jako deser plus np garść malin czy borówek.

Naprawdę mam oponę i to niemałą, pokazałabym Ci zdjęcie znad morza, to byś zobaczyła...Obawiam się, że moja druga próba sb zakończy się podobnie...póki co nie jem słodyczy, ew. lody, może zamiast pieczywa na chrupkie się przerzucę? Moja sis 2 kg schudła na chrupkim, ale ona - wstyd tu pisać schudła z 47 na 45, bo to suchelec jest straszny, ale nie jest chorobliwie chuda - drobina 162cm i tyle. Ale cyc w rozm. D ma...