reklama

Wracamy do wagi

reklama
a skąd Wam się wzięło, że trasia niby miała być grubsza...?

edit: Aestima, mamaM ale Wy młodziutkie jesteście:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
traschka Ty chyba pisałaś ze byłaś na tej diecie SB czy cos pomyliłam? Jak nie pomyliłam to powiedz mi czy są w tej diecie jakies ogólne zalecenia ze na konkretne posiłki trzeba jesc jedzenie z danej kategorii czy to moze być tak jak ja sobie ustale byle to były rzeczy zalecane?
chodzi mi dokładnie o to czy np. na sniadanie moge jesc jajka w różnej postaci - jajecznica, omlet z dodatkami, na obiad kurczaka w jakies formie, a na kolacje znowy kurczaka tylko w innej formie?
I czy to musi być bardzo urozmaicone jedzenie w ciagu tych 2 tygodni czy poprostu trzeba trzymac sie tego zeby jesc rzeczy zalecane a wykluczyc te złe?

MamaM- ja też, ja też! To zróbmy to RAZEM< co???

Martadelka, bo Trasia ciągle mówiła, że jest gruba, że jest słonica. i Jak my mówiłyśmy, że martwimy się naszym wyglądem i wagą, to mówiła " a co ja mam powiedzieć??" a przyjechała na zlot normalna, szczupła laska!:tak:

MamaM- ja też, ja też! To zróbmy to RAZEM< co???

Martadelka, bo Trasia ciągle mówiła, że jest gruba, że jest słonica. i Jak my mówiłyśmy, że martwimy się naszym wyglądem i wagą, to mówiła " a co ja mam powiedzieć??" a przyjechała na zlot normalna, szczupła laska!:tak:
ok, jesteście rozgrzeszone:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry