reklama

Wracamy do wagi

Aestima weź już przestań, bo plasujesz się coraz wyżej w rankingu na najmilszą forumowiczkę:-p:-D:-D:-D

Naprawdę??? To znaczy, że mam jeszcze szansę??????:-D:rofl2: Choć mały cień szansy???:-D

Mrsmoon, wchodzę w to!!! Też nie jem słodyczy od dziś- ewentualnie lody!:tak::-D
A tak serio, to choć olejemy to całe sb :-pi idziemy na swoją, łagodniejszą dietkę, coo?? w 2 będzie raźniej, chyba , że mamaM jednak też się do nas przyłączy jak nie podoła sb?:)

reklama
Naprawdę??? To znaczy, że mam jeszcze szansę??????:-D:rofl2: Choć mały cień szansy???:-D

Mrsmoon, wchodzę w to!!! Też nie jem słodyczy od dziś- ewentualnie lody!:tak::-D
A tak serio, to choć olejemy to całe sb :-pi idziemy na swoją, łagodniejszą dietkę, coo?? w 2 będzie raźniej, chyba , że mamaM jednak też się do nas przyłączy jak nie podoła sb?:)

moon przesadziłaś buhahahahaha Aestima musisz się bardziej postarać:-D

Aestima jasne, że wchodzę, obkupię się w warzywa i owoce, wodę dziś pan mi przywiózł w dużej ilości:tak:Placuszki z cukinii wchodzą w grę oczywiście? Odstawię ziemniory, ale pieczywo chrupkie muszę mieć. I jednego loda dziennie, może być sorbet
e: Aestima póki co jesteś wyżej niż niżej w rankingu, więc musisz bardziej się postarać:-p

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry