Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja słyszałam, że każde mleko jest tak samo wartościowe tylko dziecko jedne przybiera szybciej, a inne wolniej-sprawa indywidualna.
tak więc w skrócietyle sie napisałam i zjadłotak więc w skrócie
nie wiem czy mam kryzys laktacyjny czy przyczyna jest inna ale niunia strasznie krzyczy przy karmieniu, wypluwa sutek krzyczy potem go łapie pomyta i wypluwa i tak karmimy z jednej i z drugiej piersi w między czasie uspokajam ją bo wrzeszczy potem poje trochę więcej i znów krzyczy aż w końcu zasypia ale wiem ze się nie najada bo budzi sie w nocy,a wtedy nie mamy takiego problemu zjada i spi dalej
kryzys też chyba przechodze bo wkładki suche,mleko nie tryska ogólnie dół :-( czy miałyscie taki przypadek POMÓŻCIE
A ja juz wkladek od dawna nie nosze bo mleczko sie unormowalo
A jak twoja ksiezniczka ladnie przybiera to nic sie nie martw;-)tyle sie napisałam i zjadłotak więc w skrócie
nie wiem czy mam kryzys laktacyjny czy przyczyna jest inna ale niunia strasznie krzyczy przy karmieniu, wypluwa sutek krzyczy potem go łapie pomyta i wypluwa i tak karmimy z jednej i z drugiej piersi w między czasie uspokajam ją bo wrzeszczy potem poje trochę więcej i znów krzyczy aż w końcu zasypia ale wiem ze się nie najada bo budzi sie w nocy,a wtedy nie mamy takiego problemu zjada i spi dalej
kryzys też chyba przechodze bo wkładki suche,mleko nie tryska ogólnie dół :-( czy miałyscie taki przypadek POMÓŻCIE
Pocieszcie mnie - czy jest jeszcze ktoś, kto nosi wkładki laktacyjne oprócz mnie? Zaczęłam już wątpić, czy kiedykolwiek unormuje mi się laktacja na tyle, żeby z nich zrezygnować. Jak będziecie zakładać ten sklep z mlekiem, to ja mogę być stałym dostawcąPodobno ostatnio instytucja mamki jest znowu popularna - może to byłby pomysł na binzes
![]()